Cosmote continua programul de strangere a telefoanelor vechi

COSMOTE Romania continua sa isi incurajeze clientii sa isi recicleze telefoanele mobile, pentru a fi  astfel, mai  responsabili fata de mediul inconjurator. Astfel, prin intermediul programului I Love Recycling, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare in oricare dintre magazinele COSMOTE si Germanos pana la finalul lunii septembrie, COSMOTE va planta un copac in aceasta toamna si il va ingriji pana la maturitate, pentru o perioada de cinci ani. Pentru a rasplati cei mai dedicati si “verzi” clienti, COSMOTE ofera 3 smartphone-uri pentru 3 dintre persoanele care vor aduce un telefon mobil vechi (cu sau fara accesorii), pana la finalul lunii septembrie, in oricare dintre magazinele Cosmote si Germanos. Concursul, desfasurat pe pagina Facebook dedicata, va reuni toti fanii Cosmote care doresc pastrarea unui mediu curat.

“In ultimii ani, telefoanele mobile au devenit o parte foarte importanta a vietii fiecaruia dintre noi, pentru a ramane conectati cu cei dragi sau cu cele mai recente evenimente. Conform estimarilor Cosmote Romania, romanii isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator. De asemenea, reciclarea deseurilor electronice este o necesitate, prin prisma substantelor periculoase pe care acestea le pot contine”, spun reprezentantii Cosmote Romania.

Prin simpla postare a unei poze din timpul predarii telefonului mobil vechi si raspunsul la o simpla intrebare, oricine poate castiga unul dintre urmatoarele terminale de ultima generatie: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White. Concursul a inceput pe 21 septembrie si se va incheia pe 1 octombrie, cand vor fi anuntati castigatorii, in baza voturilor obtinute.

La finalul editiei din acest an, COSMOTE Romania va planta un copac pentru fiecare telefon mobil reciclat in cadrul programului Adopt a Forest.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.