COSMOTE ofera 40.000 euro pentru 8 ONG-uri care au grija de copii

Cosmote Romania va sustine cu 40.000 de euro un numar de pana la opt Organizatii Non – Guvernamentale care ofera ajutor si asistenta copiilor defavorizati sau bolnavi. Suma provine din valoarea SMS-urilor trimise in noaptea de Anul Nou de catre clientii Cosmote catre cei dragi, in cadrul programului „Mesaje de Iubire”. Astfel, incepand de astazi si pana pe 12 aprilie, ONG-urile care dezvolta proiecte pentru ingrijirea copiilor pot aplica pentru finantare, cu ajutorul formularului de inscriere si a bugetului disponibile in sectiunea „Mesaje de iubire” de pe site-ul companiei. COSMOTE Romania va selecta pana la 8 castigatori dintre aplicanti, care vor primi pana la 5.000 euro fiecare. Aceasta suma va fi utilizata pentru proiectele educationale, de ingrijire si/sau consiliere pentru copiii bolnavi sau defavorizati, pe care organizatiile selectate le vor implementa in 2013. 

„Pentru al cincilea an consecutiv, suntem mandri sa ne implicam clientii intr-unul dintre proiectele noastre de suflet si sa sprijinim astfel inca o data programele realizate in beneficiul copiilor defavorizati. Avem datoria de a proteja si ajuta copiii, deoarece acestia sunt viitorul societatii in care traim. Educatia si asistenta sociala pentru dezvoltarea copiilor reprezinta doi dintre principalii piloni ai unei societati sanatoase si speram ca aceste fonduri vor face diferenta in proiectele organizatiilor ce urmeaza a fi selectate”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

ONG-urile interesate trebuie sa indeplineasca o serie de criterii in cadrul celei de-a cincea editii a campaniei „Mesaje de iubire”, printre care:

  • sa fie infiintate si sa functioneze in conformitate cu prevederile legislatiei romanesti in vigoare;
  • sa aiba o experienta de cel putin 3 ani in oferirea de servicii educationale, de ingrijire si/sau consiliere pentru copiii bolnavi si/sau defavorizati;
  • sa poata face dovada, la solicitarea COSMOTE Romania, a prezentei geografice si sociale (numarul de copii bolnavi si/sau defavorizati pentru care deruleaza programe in domeniul educatiei si al sanatatii);
  • sa poata face dovada a cel putin trei proiecte educationale, de ingrijire si/sau consiliere a copiilor bolnavi sau defavorizati, dezvoltate de la infiintarea ONG-ului si pana in prezent;
  • sa aiba in vigoare parteneriate cu institutii de protectie si ingrijire a copilului etc.;
  • sa informeze publicul referitor la sponsorizare, conform reglementarilor legale.

Criteriile de eligibilitate pentru organizatiile care aplica la programul de responsabilitate sociala “Mesaje de iubire 2013” sunt descrise in fisa organizationala. Lista castigatorilor va fi anuntata pana pe 9 mai 2013.

Anul trecut, aproximativ 29.000 de copii defavorizati au beneficiat de ajutorul oferit de COSMOTE Romania, prin intermediul proiectelor dezvoltate in 2012 de ONG-urile care au primit cate 5.000 euro fiecare in cadrul celei de-a patra editii a programului „Mesaje de iubire”. De la lansarea programului in 2008, COSMOTE Romania a oferit, de-a lungul primelor 4 editii, un total de 185.000 euro catre 17 organizatii non-guvernamentale implicate in ingrijirea copiilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.