COSMOTE Romania continua si in acest an campania Mesaje de iubire

COSMOTE Romania continua, pentru al cincilea an consecutiv, campania Mesaje de iubire, prin care pune la dispozitie organizatiilor non-guvernamentale care sprijina copiii bolnavi si defavorizati o suma substantiala din veniturile obtinute din SMS-urile trimise in prima zi a Anului Nou. Fondurile stranse vor fi acordate ONG-urilor care vor fi selectate pe parcursul acestui an, in urma unei serii de criterii transparente. Pe parcursul anului 2012, organizatiile sustinute de COSMOTE in cadrul acestui program si-au continuat proiectele si au utilizat fondurile acordate in beneficiul urmatoarelor cauze:

  • Consultantii Asociatiei Telefonul Copilului s-au intalnit cu 28.141 copii din toata tara, in cadrul a 4 proiecte si i-au invatat despre prevenirea traficului cu copii si a abuzurilor asupra acestora, dar si despre alte subiecte de interes, precum sportul, timpul liber, hobby-uri etc;
  • Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina 30 de copii din familii defavorizate pentru continuarea studiilor, prin implicarea acestora in diverse activitati de after school.
  • Asociatia Caritas Bucuresti a continuat activitatile din Centrul de Zi pentru copiii cu dizabilitati, gazduind 22 de copii.
  • Asociatia Little People a continuat programul de sustinere a celor 300 de copii suferind de cancer din sectiile de oncologie din Timisoara si Iasi. 35 de voluntari au implementat 600 de activitati suport pentru copiii aflati in situatii dificile.
  • Fundatia Hecuba a demarat programul “O sansa pentru o copilarie sanatoasa”, sustinand copiii si mamele  care se confrunta cu situatii dificile.
  • Asociatia Autism Baia Mare a amenajat o camera senzoriala speciala pentru tratarea a 50 de copii cu autism si alte dizabilitati.
  • Asociatia Sfantul Stelian a demarat proiectul “Depasind bariere”, adresat unui numar de 120 de copii defavorizati, provenind din familii sarace, dar si copii abandonati.
  • Asociatia Renaitre Romania a desfasurat activitati pentru 98 de copii defavorizati, gazduiti in Centrul de Zi.

De la debutul programului Mesaje de iubire, in 2008, COSMOTE Romania a oferit, in primele patru editii, 185.000 euro catre organizatii non-guvernamentale care se ocupa de copii defavorizati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.