COSMOTE sfatuieste parintii cum sa le ofere copiilor un internet sigur

Pentru al patrulea an consecutiv, Cosmote Romania  lanseaza o campanie complexa de comunicare pentru  protejarea copiilor si a tinerilor impotriva continutului digital neadecvat. Campania este parte a angajamentul Cosmote de a imbunatati dimensiunea sociala si de mediu in care opereaza si in calitate de membru responsabil al societatii.

“Scopul nostru este sa ajutam copiii si familiile acestora sa inteleaga pericolele utilizarii internetului la intamplare, sa ii invatam cum sa le recunoasca si sa le evite, astfel incat sa poata naviga in spatiul virtual in deplina siguranta. Educatia si prevenirea sunt pasi necesari in demersul de a-i tine pe copii si adolescenti la adapost de pericolele internetului, demers in care ne-am asumat un rol activ”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, Cosmote Romania.

Campania tinteste atat audiente interne cat si externe. Astfel, 60.000 de exemplare ale brosurii „Cum sa-ti protejezi copiii de pericolele internetului” vor fi disponibile in magazinele Cosmote si Germanos. De asemenea,brosurile vor fi distribuite si in scolile din 13 orase, precum si la evenimente corporatiste.

Ziua Sigurantei pe Internet este parte a programului Safer Internet Plus promovat de Comisia Europeana. In anul 2007, COSMOTE Romania a adoptat Codul de Conduita privind siguranta pe internet. Acest cod este o forma de reglementare proactiva, menita sa stabileasca principalele directii si principii pentru oferirea de continut mobil sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.