Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

Cosmote si Romtelecom ajuta victimele zapezii din Vrancea si Buzau

Romtelecom si Cosmote Romania au oferit un sprijin financiar in valoare de 20.000 de euro pentru sustinerea campaniei „Romania are nevoie de tine”. Initiativa vine in ajutorul celor care sunt izolati din cauza zapezii abundente sau care se afla in imposibilitatea de a-si procura hrana sau alte bunuri vitale.

Primele patru elicoptere incarcate cu alimente si materiale de prim ajutor au plecat joi din Strejnic catre satele din Buzau si Vrancea. Alte localitati vor primi si ele ajutor in cateva zile, cele doua companii organizand un transport si in judetul Ialomita.


Mai mult, angajatii Cosmote au donat haine, incaltaminte si alimente pentru adaposturile cu oameni ai strazii. De asemenea, Romtelecom a mai donat 5.000 de euro catre Crucea Rosie pentru a spijini actiunile de ajutorare a celor afectati de conditiile meteo extreme.

„Pentru a veni in intampinarea clientilor in aceasta perioada dificila, Cosmote Romania a extins termenul de plata al abonatilor care locuiesc in zonele afectate de zapada si de conditii de vreme severe. Extinderea de sapte zile se va adauga celor 17 zile ce reprezinta termenul de plata standard (cel mai extins termen de pe piata). Astfel, pentru facturile scadente in luna februarie, termenul de plata va fi de 24 de zile”, spun reprezentantii Cosmote.

De asemenea, Romtelecom a luat masuri pentru a preveni intreruperea serviciilor si a asigura reactivarea serviciilor intrerupte din cauza neplatilor care au venit ca o consecinta a vremii nefavorabile – in ultima saptamana sute de servicii au fost repuse in functiune.

In situatia in care serviciile nu functioneaza din cauza vremii, clientii vor obtine o reducere care va fi echivalenta cu valoarea sumei aferente perioadei in care serviciile nu au functionat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...