COSMOTE sustine initiativa „Plantam fapte bune in Romania”

In acest an „Plantam fapte bune in Romania” va extinde actiunile de impadurire in cele 5 judete in care a organizat impaduriri si va cauta terenuri noi pentru acest scop. Pentru o comunicare eficienta si de calitate cu echipele de voluntari, compania COSMOTE Romania a pus la dispozitia organizatorilor miscarii pachete de comunicare constand in 17 de cartele FROG si 150 vouchere de reincarcare (6 euro credit fiecare).

“Ca actor responsabil in societate, COSMOTE si-a propus crearea unui viitor mai verde, implicandu-se in mai multe initiative ce vizeaza protectia mediului. Contributia COSMOTE Romania in acest caz va facilita comunicarea intre membrii echipei de organizare ai „Plantam fapte bune in Romania” din Bucuresti cat si din judetele Arges, Ialomita, Mures, Timis si Satu Mare”, spun organizatorii initiativei.

„Plantam fapte bune in Romania” este o initiativa a societatii civile tinere din Romania, bazata pe voluntariat si este programata a se derula pe o perioada de 5 – 7 ani, la nivel national. Initiativa consta in actiuni de constientizare, cartografiere si plantare pe terenuri care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantarilor si efectuarea de lucrari de intretinere pana la reusita finala. De anul trecut, „Plantam fapte bune in Romania” a mobilizat 3.800 de voluntari, cu ajutorul carora au fost plantati peste 66.200 de arbori forestieri, pe 29 hectare de teren.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.