Credit Europe Bank a dat 33.000 lei catre SOS Satele Copiilor

Aproximativ 250 de angajati ai Credit Europe Bank Romania au reusit sa stranga, in doua luni, 11.000 de lei din donatii, testandu-si calitatile de fundraiseri in cadrul proiectului intern “Dupa fapta si rasplata”. Acestia au ales sa isi convinga intr-o maniera inedita colegii sa doneze pentru copiii provenind din familii defavorizate, dezvoltand astfel “Bursa produselor si serviciilor” ce puteau fi adjudecate in schimbul unor contributii financiare. Printre activitatile inscrise in cadrul proiectului s-au numarat antrenamente pentru maraton, caricaturi, origami, sedinte de hair styling si make-up, car sharing sau ikebana. Cele mai populare s-au dovedit a fi insa produsele culinare – cafea aromata, fresh-uri de fructe, mese de pranz organizate pentru colegi si deserturi. In plus, mai multe produse unicat au putut fi adjudecate in urma unor licitatii interne.

“Initiativa, entuziasmul si efervescenta celor care s-au implicat spun totul depre dorinta colegilor nostri de a veni in sprijinul celor mici. Este un proiect special si pentru noi, fiind cea mai semnificativa implicare a organizatiei, de pana acum, in actiuni de CSR. Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania ne-a oferit tuturor prilejul de a da o mana de ajutor, la propriu, acestei cauze”, a declarat Bogdan Plesuvescu, Vicepresedinte Credit Europe Bank Romania.

Pentru a sustine eforturile angajatilor, Credit Europe Bank a decis sa majoreze cu inca 22.000 lei suma stransa de voluntari. Fondurile astfel stranse vor fi utilizate de catre SOS Satele Copiilor Romania pentru programele pe care le deruleaza organizatia, pe mai multe directii, cum ar fi: servicii de ingrijire de tip familial, de consiliere sau de educatie.

Programul intern “Dupa fapta si rasplata” este una dintre cele mai ample actiuni de responsabilitate sociala desfasurata de Credit Europe Bank Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.