Credit Europe Bank: Donatii de 4000 de euro, prin proiectul Europe UP Ride

Proiectul Europe UP Ride, initiat de Razvan Isac, un student roman al Universitatii Erasmus din Rotterdam si sustinut de Credit Europe Bank a ajuns la final. Intre 18 iulie si 14 august Razvan a parcurs aproximativ 4.000 de kilometri intre Amsterdam si Bucuresti. In tot acest timp, proiectul a generat donatii in valoare de 4.000 euro, scopul proiectului fiind acela de a sprijini Asociatia ABC Down. Razvan si-a inceput traseul in Amsterdam, din fata sediului central Credit Europe Bank N.V, iar 24 de zile mai tarziu a intrat in Romania, dupa ce a traversat unele dintre cele mai importante orase europene cum ar fi: Rotterdam, Bruxelles, Paris, Geneva, Berna, Frankfurt, Munchen, Viena, Bratislava, Budapesta si Belgrad. In Romania itinerariul l-a purtat prin Timisoara, Craiova si Pitesti, inainte de a ajunge la finalul traseului in Bucuresti, in fata sediului principal Credit Europe Bank.

“Salutam sosirea lui Razvan si suntem foarte mandri ca am fost parte a acestei initiative foarte importante pentru sustinerea si integrarea copiilor cu dizabilitati. Credit Europe Bank s-a implicat atat cu o contributie din partea bancii, cat si prin initiativele personale ale angajatilor, care au „achizitionat” peste 1.200 km din cei parcursi de Razvan, donand acesti bani cauzei sociale. In total proiectul a reusit sa stranga 4.000 de euro, care vor merge spre binele celor mici, aflati in atentia asociatiei ABC Down”, a declarat Bogdan Plesuvescu, Vicepresedinte si Coordonator al activitatii de comunicare in cadrul Credit Europe Bank.   

Asociatia ABC Down a fost infiintata pornind de la experienta personala a doi parinti al caror copil a fost diagnosticat cu Sindromul Down si se concentreaza sa ofere copiilor cu dizabilitati, in special celor diagnosticati cu aceasta maladie, posibilitatea de a se integra si de a se dezvolta social intr-un mediu cat mai firesc.

Traseul parcurs de Razvan Isac a putut fi urmarit si pe Pagina de Facebook a Credit Europe Bank,  informatiile despre cum se pot face donatii fiind incluse in tab-ului dedicat acestui proiect.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.