Credit Europe Bank Romania continua parteneriatul cu SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor Bucuresti1Credit Europe Bank Romania continua si in acest an parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania, prin care sustine o serie de activitati ale organizatiei umanitare, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala. Compania sustine asociatia SOS Satele Copiilor Romania in activitatile pe care aceasta le desfasoara in cele trei programe din Bucuresti, Hemeius (Bacau) si Cisnadie (Sibiu) cu scopul de a asigura conditii optime de trai si dezvoltare pentru beneficiarii sai. Implicarea Credit Europe Bank ii vizeaza direct pe cei peste 260 de copii si tineri care sunt crescuti si educati in satele SOS si in Comunitatile de Tineri.

Sustinerea educatiei este o componenta majora ale strategiei de CSR a CEB. Avand in vedere aceasta directie, colaborarea cu renumita organizatie SOS Satele Copiilor Romania care, printre alte servicii pe care le ofera, sustine necesitatea accesului la educatie al copiilor, a venit ca un demers natural”, a declarat Ramona Dumitru, Director de PR si Comunicare, Credit Europe Bank Romania.

Colaborarea dintre cele doua institutii a inceput in 2012, cand a fost implementata, la nivel intern, o actiune unica de CSR in favoarea SOS Satele Copiilor Romania. Prin proiectul Dupa fapta si rasplata, angajatii Credit Europe Romania au reusit sa-si convinga colegii sa doneze pentru copiii din familii defavorizate, dezvoltand “bursa produselor si serviciilor” ce puteau fi adjudecate in schimbul unor contributii financiare. Ideea creativa a angajatilor CEB a insemnat un prim ajutor consistent pentru copiii de la SOS.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.