CSR BootIQ: Alternative sustenabile. Decizii responsabile

CSRBOOTIQCSR BootIQ, un start-up multidisciplinar in domeniul sustenabilitatii, si-a lansat oficial serviciile de consultanta pentru raportarea sustenabila corporativa. Viziunea CSR BootIQ este ca pana in anul 2025 sa devina partenerul preferat al companiilor care doresc sa isi indeplineasca obiectivele de dezvoltare durabila. Cei trei fondatori sunt Cristina Balan, Stela Serghiuta si Mircea Tiplea. Impreuna, cei trei au 50 de ani de experieresponsabilitatea sociala a companiilor fotonta de munca relevanta, au competente in domeniile lor de expertiza si fiecare acopera unul dintre cele trei piloni de baza ai sustenabilitatii: mediu, social si economic.

Cristina Balan pentru articol csrmedia“Scopul nostru este sa fim un exemplu de urmat. De aceea, vom recicla si vom reutiliza deseurile, vom reduce consumul de apa si de energie, ne vom angaja in proiecte probono si ne vom evalua anual, printr-un raport de dezvoltare durabila, propria afacere. Orice companie care va decide sa lucreze cu noi va constata ca facem exact ceea ce spunem,” a declarat Cristina Balan, Managing Partner.

Companiile mari care au nevoie de sprijin in gestionarea procesului de raportare de sustenabilitate sau de consultare a partilor interesate, IMM-urile care au un impact asupra lantului de valoare sau ONG-urile care necesita asistenta in alinierea propriilor obiective strategice cu performanta se pot baza de-acum pe servicii integrate de consultanta.

Ca furnizor autorizat de servicii conform standardelor AA1000, CSR BootIQ militeaza pentru drepturile omului, comert echitabil, transparenta si acces egal la oportunitati de afaceri.

CSR BootIQ sustine sustenabilitatea ca abordare strategica, care sa duca la activitati durabile pentru toate organizatiile, unde politicile de responsabilitate sociala corporativa sunt parte integranta a modelului de business.

Pentru mai multe detalii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.