CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

CSR CAFE: 23 Februarie – RAPORTAREA NonFINANCIARĂ – Impactul raportării în business și societate

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul in care sustinem comunitatea in aceasta perioada.

Avem nevoie de  PARTENERIATE DURABILE  si de exemple de Buna Practica pentru a multiplica Binele!

VINO la Intalnirile CSR CAFE – Comunitate activa in domeniul Responsabilitatii Sociale

Intalnirile se realizeaza intre oamenii de CSR/Comunicare, Marketing/ HR din companiile care deruleaza activitati de CSR.
Pentru ca Impreuna suntem Puternici si putem Dezvolta Parteneriate Durabile.


Locatie: Eveniment Online – CISCO WEBEX
Data: Miercuri, 23 FEBRUARIE,  ora 11.00 – 12.20


TEMATICA EDITIEI:
RAPORTAREA NonFINANCIARĂ – Impactul raportării în business și societate.INVITAT SPECIAL: GABRIELA FISTIS – Denkstatt Romania

[dropshadowbox align=”center” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#dbeee4″ border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]DENKSTATT - Gabriela FistisGabriela este Director Executiv al companiei Denkstatt Romania, companie de consultanta in domeniul sustenabilitatii parte din grupul de consultanta Denkstatt. Cu o experienta vasta de peste 21 ani, care a parcurs atat segmentul de cercetare, sectorul industrial si al consultantei in management, se concentreaza actualmente in gasire de solutii spre a atinge performanta in domeniul managementului sustenabilitatii impreuna cu organizatiile private cat si institutiile de stat. Este trainer profesionist pentru programul de instruire European ECQA Certified Sustainability Manager si a facut parte din echipa internationala de traineri care au instruit primii Sustainability Manageri certificati din Romania [/dropshadowbox]

 


Pentru orice intrebare legata de aceste intalniri trimiteti un e-mail la adresa: redactia@csrmedia.ro
Pentru a deveni PARTENER al acestor intalniri trimiteti un e-mail la adresa: lacramioara@csrmedia.ro


Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.