CSR CAFE 6: CSR SI INOVARE – motoare pentru cresterea afacerilor

CSR-Cafe-design-PROMO-parteneriCSRmedia.ro a organizat astazi o noua intalnire CSR CAFE – intalnire informala a oamenilor care se ocupa de CSR, Comunicare, HR sau Marketing in companiile care deruleaza proiecte de responsabilitate sociala.
Tema principala a intalnirii a fost CSR si Inovare – motoare pentru cresterea afacerilor si a fost sustinuta de Gabriela Fistis, director executiv al cmodelul csr 2.0ompaniei Denkstatt Romania.

In cadrul intalnirii a fost prezentat Modelul CSR 2.0 ( Wayne Visser) – Conectivitate, Scalabilitate, Reacție, Dualitate si Circularitate, dar si Modelul„motoarelor” pentru sustenabilitate.

De asemenea, au fost discutate si noile trenduri ale domeniului.

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, cei prezenti la intalnire au impartasit idei si moduri de creare si adaptare a proiectelor de CSR, si cum au reusit sa se implice si sa sustina comunitatea in aceasta perioada.

De asemenea, a fost abordat si subiectul Reintoarcerii la birou, majoritatea companiilor facandu-si planuri pe termen lung pentru reintoarcerea angajatilor la lucrul de la birou.

 

Totodata, in cadrul intalnirii CSRmedia.ro a anuntat lansarea chestionarului pentru realizarea celei de-a 8-a editii a Studiului Dinamica si Perspectiva Domeniului CSR in Romania, realizat impreuna cu Valoria Business Solution.

 


CSR CAFÉ:

Pentru ca avem nevoie de  PARTENERIATE DURABILE  si de exemple de Buna Practica pentru a multiplica Binele!

Pentru ca Impreuna suntem Puternici si putem Dezvolta Parteneriate Durabile.


Multumim pentru sustinere:

 multumiri parteneri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.