CSR Media, desemnata “Cel mai aprig sustinator” al faptelor bune la Gala United Way

United_Way_Donatori Tocqueville pe scenaCu ocazia implinirii a 10 ani de existenta in comunitatile din Romania, Fundatia United Way Romania a rasplatit la Gala anuala cei mai dedicati parteneri in comunitate – companii, voluntari, organizatii neguvernamentale, autoritati, donatori si personalitati – pentru sprijinul oferit in programele sociale desfasurate in Bucuresti, Cluj si Timisoara. In cadrul acestui eveniment, echipa CSR Media a fost premiata la categoria “Cel mai aprig sustinator”. Premiu_United_WAyIn cei 10 ani de existenta, United Way a reusit sa ajute circa 38.000 de oameni sa duca o viata mai buna, a sustinut peste 100 de proiecte de educatie, sanatate si integrare, iar cei peste 2.200 de voluntari United Way au investit in comunitate 26.560 de ore – adica 3 ani de fapte bune, clipa de clipa.

Cristina_Damian_Director_Executiv_United_Way_CSRmedia.ro1“Dintotdeauna ne-am dorit ca United Way sa insemne mai mult decat filantropie, o comunitate in adevaratul sens al cuvantului, unde fiecare contribuie şi primeşte, la randul sau. Astazi, privind in urma la cei 10 ani de lucru impreuna, credem ca ne apropiem tot mai mult de acest ideal”, a declarat Cristina Damian, Director Executiv al Fundatiei United Way.

Un moment important al Galei a fost cel dedicat Societatii Alexis de Tocqueville, care reuneste donatori ce ofera United Way_Trofeu Tocqueville donorpeste 10.000 de dolari pe an in nume personal. Membrii Societatii Tocqueville din toata lumea sunt lideri in comunitatile in care traiesc – atat ca filantropi, cat si pe plan profesional. Anul acesta, Societatea Tocqueville din Romania aproape ca si-a dublat numarul de membri, ajungand la 7: Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Peter Weiss – Consultant, Marian Dinu – Partener DLA Piper, Mike Hayde – CEO Western National Group, Lidia si Dan Fati – Membri fondatori ai grupuli Dacris, Ioana Hategan – Managing Partner la Biroul de Avocatura Hategan, Daniel Tepes – Director GOA Invest si Andrei Caramitru – Managing Partner McKinsey & Company. Fiecare dintre contributiile lor asigura un viitor mai bun – adica, o casa, un loc de munca si ingrijiri medicale – pentru 11 persoane fara adapost sau servicii medicale la domiciliu pentru 18 batrani fara familie sau 22 de burse pentru copii cu rezultate bune la scoala.

De asemenea, United Way a  multumit personalitatilor publice care i-au fost alaturi si care simbolizeaza “Puterea exemplului”. Printre acestia se numara Andreea Raicu, Ada Condeescu si Steven van Groningen, care si-au imprumutat imaginea pentru a promova cauzele United Way in campania LIVE UNITED din 2013, precum si Mihaela Radulescu, o sustinatoare mai veche a organizatiei, care a ales anul trecut sa prezinte pro-bono Balul Vienez de la Timisoara, organizat in beneficiul United Way.

O premiera a acestei editii a fost recunoasterea “Celor mai bune parteneriate” cu doua autoritati locale din Cluj si Timisoara care au inteles importanta colaborarii pentru a obtine rezultate de lunga durata: Inspectoratul Scolar Judetean Timis si Directia de Asistenta Sociala si Medicala a Primariei Cluj-Napoca.

United Way Romania este o fundatie romaneasca independenta, afiliata la United Way Worldwide. Misiunea organizatiei vizeaza imbunatatirea calitatii vietii in comunitate prin incurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului, pentru ca toata lumea sa aiba sanse egale la educatie, sanatate si un venit decent.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.