CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

CSRmedia.ro a lansat Harta Proiectelor de CSR din Romania

CSRmedia.ro a lansat Harta Proiectelor de CSR din Romania la adresa proiecte.csrmedia.ro, ce ofera o imagine unitara asupra investitiilor din domeniul Responsabilitatii  Sociale Corporative din Romania. Platforma online dispune si de o baza de date, cu ajutorul careia vor fi intocmite rapoarte, statistici si analize specifice domeniului.  Harta este un instrument util si pentru publicul larg. Acesta va putea vizualiza investitiile realizate in comunitati in functie de aria geografica, de interes sau domeniu. Pentru a afla ce investitii au facut companiile in ultimii doi ani in comunitatile lor, cei interesati trebuie doar sa aleaga din meniul „Cautare”, amplasat in partea stanga a hartii, localitatea sau judetul care ii intereseaza. Toate proiectele vor fi marcate distinct pe harta, prin utilizarea markerelor sau a siglelor companiilor.

„Scopul acestui proiect este de a oferi o imagine unitara, integrata, a proiectelor de CSR realizate in tara noastra. In spatele hartii se afla o baza de date care ne va permite in viitor sa generam analize de piata specifice domeniului. Vom putea afla astfel cat s-a investit in proiecte de CSR intr-un anumit an, ce companie a alocat cele mai multe resurse, in ce zona a tarii investesc mai mult companiile sau care a fost domeniul preferat etc.”.

Conform comunicarii Comisiei Europene din octombrie 2011, toate marile companii de pe piata europeana trebuie ca pana in 2014 sa integreze in operatiunile lor principii si practici de CSR descrise in cel putin unul din standardele internationale recunoscute in domeniu.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.