CSRMedia.ro implineste astazi 6 ANI. La Multi Ani Noua!

CSRMedia.roPe 15 Septembrie 2011 lansam online site-ul CSRmedia.ro, dupa o luna si jumatate de la debutul proiectului in mintea noastra. Eram patru jurnalisti care doreau sa scrie Altceva! Si am inceput sa scriem pe www.CSRmedia.ro despre actiunile de Responsabilitate Sociala ale companiilor din tara noastra.
Scriam altceva, altfel, despre lucruri bune, si motivarea de a tine site-ul “viu” nu s-a oprit o clipa. Am scris zilnic, timp de 6 ani, aproape 5000 de materiale. Despre lucruri care schimba comunitati, despre oameni care schimba, despre companii care schimba sau care macar incearca sa schimbe ceva.

Am lansat site-ul din convingere ca este Calea pe care trebuie sa o urmam. La nici doua saptamani de la lansare s-a incercat o “preluare” a noastra. Nu ne-au interesat banii si nici “cum monetizam site-ul”, desi toti lucram cu norma intreaga prin alte redactii. Doar pasiunea ne-a tinut legati de www.CSRmedia.ro si inca ne mai tine.:)

In cei 6 ANI am dezvoltat familia CSRmedia.ro si am lansat alte platforme conexe, dedicate domeniului, cum ar fi:
www.HartaCSR.ro Singura baza de date a proiectelor CSR din tara noastra.
www.CSRleaders.roSite dedicat interviurilor cu liderii CSR din domeniul responsabilitatii sociale

Si pentru ca incepusem deja sa stangem o comunitate in jurul nostru, in 2013 am organizat prima editie a Galei Romanian CSR Awards, un eveniment de referinta in domeniu, eveniment ce reuneste oameni pasionati de domeniul CSR, si in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune proiecte de responsabilitate sociala realizate de firmele din tara noastra. Si pentru ca lucram online, am creat si un site dedicat competitiei, respectiv:  www.CSRAwards.ro 

Pentru ca domeniul CSR nu dispunea de nici o Analiza sau un Studiu relevant, am creat noi unul, impreuna cu echipa Ernst&Young Romania si anul acesta, cu Valoria Business Solutions. Asa am reusit sa realizam Studiul – Tendintele si Realitatile CSR din Romania timp de 5 ani la rand. Este singurul studiu din tara noastra care analizeaza in detaliu domeniul Responsabilitatii Sociale. In fiecare an studiul a fost lansat si dezbatut in cadrul Seminarului Comunitatii CSR, un alt eveniment organizat anual de echipa CSRmedia.ro. Si, dupa cum v-am obisnuit, am creat si pentru acest eveniment un loc special in online. Detalii gasiti AICI:

Si daca tot am incercat sa transmitem informatia pe diferite canale, anul acesta am lansat si o Platforma de stiri Video despre actiunile de CSR, respectiv:  www.CSRNews.ro, pentru ca informatiile despre lucrurile bune sa ajunga la publicul  larg.

Si povestea continua! 🙂

Multumesc colegilor Daniel, George, Radu, Marius, Dinu, Cristina pentru toata munca depusa pe platformele CSRMedia.ro

In loc de final, multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si ne-au incurajat mereu, multumim companiilor care ne-au sustinut de-a lungul anilor si multumim oamenilor de CSR, PR si Marketing din companiile romanesti care ne dau zilnic de scris!

Cu ganduri bune,
Lacramioara Botezatu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.