Cupa Coca-Cola la fotbal in sala a liceelor a ajuns in faza regionala

In perioada 20 aprilie – 6 mai vor avea loc meciurile de fotbal din faza regionala a Cupei Coca-Cola in orasele Constanta, Iasi, Timisoara si Targu-Mures. Faza regionala reuneste in prezent cele 27 de echipe calificate in etapa pe oras. In perioada 18-20 mai, echipele castigatoare ale fazei regionale isi vor disputa Cupa Coca-Cola 2012 la turneul final, organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Peste 4.500 de elevi din 425 de licee (un total de 428 de echipe) s-au inscris anul acesta la nivel national in Cupa Coca-Cola, peste 30% din numarul total de elevi din Romania. In capitala s-a inregistrat cea mai mare rata de participare fata de restul oraselor, cu 80 de licee inscrise din totalul de 120. Asadar, un procent de 70% dintre liceenii bucuresteni au manifestat interes fata de competiție.

„Suntem extrem de impresionați de interesul deosebit manifestat de catre tinerii liceeni fata de Cupa Coca-Cola. Numarul mare de elevi si licee implicate, dar si calitatea meciurilor disputate ne motiveaza sa continuam aceasta inițativa, sa incurajam  tinerii sa faca miscare in mod constant, atat acasa cat si la scoala”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – Romania & Moldova.

Din cele 345 de licee inscrise la nivel national, 21 isi vor disputa un loc in finala la baieti si 6 la fete. Aproximativ 4.000 de goluri au fost inscrise pana in prezent, in peste 433 de meciuri disputate pe durata aproximativa a 400 de ore de joc.

Cupa Coca-Cola este cea mai mare competitie de fotbal in sala din Romania la nivel de liceu care incurajeaza tinerii sa adopte un stil de viata activ, atat la scoala, cat si in timpul liber. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

 

Pentru mai multe detalii, click AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.