Cupa Enel Junior la minifotbal si-a desemnat castigatorii

Enel Romania, Fundatia Olimpica Romana si Federatia Romana de Fotbal au premiat cele mai bune echipe de minifotbal din sectorul 2, dupa doua saptamani de competitie acerba si miscare in aer liber. Astfel, trofeul „Cupei Enel Junior” a revenit echipei Arsenal (Scoala nr. 28). Locul doi a fost ocupat de Sporting (Scoala nr. 66), iar locul trei de echipa Vulturii (Scoala nr. 46). Au mai fost acordate premii speciale pentru cel mai bun jucator (Hasan Amet Menderis, Scoala 28) si cel mai bun portar al competitiei (Costache Stefan Catalin, de la Scoala 66).

„Echipa castigatoare a Cupei Enel ii va sustine pe finalistii Cupei Romaniei, iar ocupantele primelor trei locuri vor avea ocazia de a participa la un meci de fotbal al echipei Dinamo Bucuresti. Alaturi de aceste premii, elevii au primit echipamente si materiale sportive. De asemenea, reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au fost alaturi de copii la ceremonia de premiere”, spun organizatorii competitiei.

Cupa Enel Junior este un campionat de minifotbal al carui scop este de a promova principiile unei vieti sanatoase bazate pe miscare, sport si fair play intre elevii din clasele VII-VIII din sectorul 2 din Bucuresti.

Competitia s-a desfasurat in perioada 23 martie – 6 aprilie 2013, la Complexul Sportiv Ion Tiriac. Pe toata durata campionatului, Enel a implementat o campanie educationala cu scopul de a-i invata pe elevii scolilor din sectorul 2 despre beneficiile utilizarii rationale a electricitatii in activitatile lor zilnice.

Romania este cea de-a doua tara din Grupul Enel in care are loc acest proiect de responsabilitate sociala, dupa proiectul Copa Chilectra, derulat in Chile din anul 2001. Anul trecut, echipa castigatoare din Chile (Quinta Normal) a avut oportunitatea de a juca impotriva echipei de juniori de la Real Madrid, in Spania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.