D-LINK sprijina tarile in curs de dezvoltare sa aiba alimentare cu apa potabila

Merline 9 years oldCompania D-Link va sprijini, timp de un an, organizatia non-profit internationala WaterAid pentru a imbunatati alimentarea cu apa in Africa si India. In cadrul acestui parteneriat, D-Link va dona, de acum inainte, un euro catre WaterAid pentru fiecare camera de supraveghere a bebelusilor din gama de produse EyeOn Baby Monitor vanduta in Europa. Astfel, D-Link se asigura ca mamele din intreaga lume le pot oferi copiilor lor bunastare si siguranta. Prin achizitionarea unui dispozitiv EyeOn Baby Monitor, parintii din Romania isi pot supraveghea bebelusii in orice moment si din orice locatie si, in acelasi timp, se pot asigura ca acei copii care locuiesc in tarile din lumea a treia sunt mai bine ingrijiti.

Laurentiu Trocan, Country Sales Manager D-Link Romania„Sanatatea mamelor si a copiilor lor din multe regiuni din lume se afla in pericol din cauza unei alimentari inadecvate cu apa. In jur de 750 de milioane de oameni din intreaga lume nu au acces la apa potabila curata. Ei reprezinta a zecea parte din populatia mondiala. Prin intermediul cooperarii cu WaterAid, ne asumam o responsabilitate si aparam dreptul fundamental la apa potabila. Prin achizitionarea unei camere EyeOn™ Baby Monitor, parintii din Europa pot juca un rol in sprijinirea parintilor din tarile in curs de dezvoltare pentru a asigura nevoile de baza ale copiilor lor”, a declarat a declarat Laurentiu Trocan, Country Sales Manager D-Link Romania.

D-Link opereaza sub deviza „Building Networks for People” („Cream retele pentru oameni”), iar portofoliul sau acopera orice tip de produse de la solutii profesioniste exclusiv create pentru segmentul corporatist, pana la produse pentru companii mici si mijlocii sau destinate utilizarii personale.

Sursa foto: WaterAid/ Anna Kari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.