Daca ai sub 30 de ani si un business cu impact in comunitate, poti castiga 500.000 de dolari

Rise FundFondul international Rise, trustul media Forbes si Echoing Green au lansat in parteneriat prima editie a competitiei Under 30 Impact Challenge. Competitia este deschisa antreprenorilor din intreaga lume care nu au 30 de ani impliniti la data de 1 octombrie a.c. si ale caror afaceri viabile au un impact social si de mediu pozitiv in comunitate. Va exista un singur castigator, care va primi un premiu in valoare de 250.000 de dolari, sub forma unei investitii, plus alti 250.000 USD, reprezentand o contributie media in natura din partea Forbes.

Sunt eligibile afacerile care se afla in faza de crestere (growing phase), cu venituri mai mari de 100.000 de dolari pe an inregistrate timp de de doi ani sau cu venituri de 1 milion USD inregistrate de la inceputul afacerii. Sunt eligibile, de asemenea, afacerile cu activitate in cel putin unul dintre sectoarele: educatie, energie, alimentatie si agricultura, servicii financiare, infrastructura, asistenta medicala si TMT (tehnologie, media și telecomunicatii). Evaluarea afacerilor inscrise se va face in doua moduri: prin raportarea si contributia lor la Obiectivele de Dezvoltare Durabila (ODD); prin metodologia de evaluare a Fondului international Rise, care ia in calcul valoarea impactului masurabil in comunitate a bunurilor si serviciilor create de intreprindere.

Termenul limita de inscriere (online) este 6 septembrie a.c., iar festivitatea de premiere va avea loc la Summit-ul Forbes under 30 (1-4 octombrie 2017), cel mai mare eveniment al tinerilor antreprenori sub 30 de ani, unde sunt asteptati peste 6000 de lideri actuali si viitori ai planetei.

Fondul Rise este un fond global care s-a angajat sa obtina rezultate sociale și de mediu pozitive insotite de profituri financiare competitive. Fondul este gestionat de firma americana de investitii TPG Growth. Printre co-fondatorii Fondului, se numara celebrul solist Bono (U2) si Jeff Skoll, antreprenor, producator de film si investitor. Lor li s-au alaturat mai multe personalitati influente, animate de aceleasi idealuri si interese de a contribui la progresul planetei. Fondul Rise investeste in proiecte aliniate Obiectivelor de Dezvoltare Durabila.

Infiintata acum 30 de ani, Echoing Green este o fundatie americana care identifica viitorii lideri transformationali si investeste in proiectele lor pentru a accelera impactul acestora in comunitate. Printre proiectele sustinute de Echoing Green, se numara Teach for America.

Detalii despre competitie, AICI

Sursa foto (captura): therisefund.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.