Dacia a fost alaturi de “Let’s Do It, Romania!” pentru a treia oara

Pentru al treilea an consecutiv, Dacia a fost alaturi de organizatorii “Let’s do it, Romania”, constructorul auto punand  la dispozitia voluntarilor patru autocare pentru a se deplasa pe traseele din judetul Arges. Peste 160 de voluntari au fost transportati de autocarele Dacia pentru a participa, astfel, la campania de curatenie. Totodata, Dacia s-a implicat si in actiunile coordonate de Primaria Mioveni, in cadrul aceleiasi campanii, punand la dispozitia autoritatilor locale un alt autocar pentru transportul voluntarilor. Potrivit estimarilor oficialilor locali, peste 550 de voluntari din Mioveni si localitatile invecinate s-au alaturat acestei actiuni.

„Let’s do it, Romania!” este singurul proiect social din Romania care a reusit in doua editii consecutive, in 2010 si 2011, sa realizeze o actiune de strangere de gunoaie intr-o singura zi in toata tara. Nivelul de organizare al proiectului a fost  si este unul extrem de complex si de ierarhizat. Pentru ca nu am fi reusit singuri intr-un astfel de demers, una dintre principalele noastre politici a fost colaborarea pe termen lung cu institutii si firme alaturi de care sa putem reusi o schimbare la nivel social in Romania. Pentru judetul Arges, Dacia a fost unul dintre partenerii loiali, seriosi care si-au oferit de fiecare data sprijinul pentru proiectul nostru. Ne bucuram si suntem onorati pentru ca putem conta pentru a treia oara consecutiv pe ajutorul si implicarea Dacia in ziua de curatenie  nationala, in data de 12 mai 2012”, a declarat Marin Toma, coordonatorul programului in judetul Arges.

In 2010, in judetul Arges au participat la “curatenia” de pe 25 septembrie 2010 in jur de 11.000 de voluntari si s-au strans 18.641 saci cu deseuri, iar la editia din 2011, au participat 12.500 si au fost colectati  20.000 saci cu deseuri.

Daacia este unul dintre partenerii constanti ai operatiunilor de ecologizare sau sensibilizare a publicului in legatura cu protectia mediului. De altfel, colaborarea cu administratia si partile interesate este una dintre axele politicii de mediu ale companiei. In perioada 2000-2010, Dacia a investit aproape 23,08 milioane euro in protectia mediului, in proiecte de tratare a apelor uzate, deseurilor, aerului, dar si in protectia solului si utilizarea judicioasa a resurselor naturale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.