Daikin Romania continua si in acest an campania de impadurire “Plantam Aer”

Daikin CSR campaign - Plantam aer (1)Daikin Romania se alatura initiativei nationale de impadurire Plantam fapte bune in Romania prin programul “Plantam Aer”. Dupa succesul actiunii de anul trecut, in urma careia au fost plantati 13.000 de puieti, in acest an Daikin devine catalizatorul schimbarii, incurajandu-si partenerii, clientii, dar si publicul larg sa se alature misiunii de a crea o Romanie mai verde si sa se implice in demersurile de protejare a mediului inconjurator.

In acest sens, Daikin isi propune sa stranga pe platforma www.plantamaer.ro cat mai multe povesti cu aer curat, inspirandu-i, astfel, si pe ceilalti cititori sa se implice, sa-si scrie povestea si sa actioneze pentru a pastra farmecul naturii. Dezvaluirea experientelor personale reprezinta un semnal de alarma in legatura cu datoria de a mentine zonele cu aer curat si importanta de a contribui, cu pasi marunti, la cresterea suprafetei impadurite a tarii.

Scopul nostru este ca astfel de initiative sa fie sustinute de cat mai multi romani si sa incurajam partenerii Daikin sa se alature programului «Plantam Aer». Doar printr-o mobilizare comuna putem creste zonele verzi si reduce poluarea, asigurand un viitor mai curat pentru generatiile urmatoare. Astfel, pentru a ne aminti ca timpul petrecut in aer liber ne inspira, ne incarca cu energie, asigurandu-ne o stare de relaxare si de liniste, dar si pentru a pretui mai mult ceea ce mediul inconjurator ne ofera si ne invata, anul acesta ne concentram pe experiente, intamplari si momente petrecute in aer curat. Povesti spuse de noi toti, iubitorii de natura, care au rolul sa ne bucure si sa ne motiveze in a descoperi si aprecia si mai mult frumusetea locurilor verzi din Romania”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

Dincolo de interactiunea cu iubitorii de natura, programul „Plantam Aer” cuprinde si o componenta de implicare sociala, incurajand partenerii de business sa se alature companiei in demersul de imbunatatire a calitatii aerului din Romania.

Bazandu-se pe sustinerea lor, Daikin isi propune sa participe la plantarile din luna noiembrie cu un numar cat mai mare de puieti si cu o echipa numeroasa de voluntari, dornici sa influenteze sanatatea si mediul in care vor creste generatiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.