Daikin Romania planteaza cate un copac pentru fiecare aparat de aer conditionat vandut

Daikin Romania a lansat campania de responsabilitate sociala „Plantam Aer”, care consta in plantarea unui copac pentru fiecare aparat de aer conditionat vandut. Campania se desfasoara in perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017 si are ca obiectiv plantarea a peste 10.000 copaci in 15 judete din Romania.

Prin aceasta actiune, Daikin s-a alaturat initiativei nationale de impadurire organizata de „Plantam fapte bune in Romania” si a lansat o platforma dedicata – www.plantamaer.ro – unde clientii pot gasi mai multe informatii referitoare la mecanismul campaniei, sfaturi eco-friendly si se pot inregistra, daca doresc, ca voluntari la plantarea din ziua nationala de impadurire, organizata de „Plantam fapte bune in Romania” pe 18 Noiembrie 2017.

Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin România.Ideea campaniei a pornit de la o initiativa interna, in toamna anului trecut, atunci cand am reusit sa mobilizam in doar cateva saptamani mai multi parteneri si sa donam suma necesara pentru plantarea a 1.400 de puieti intr-o zona afectata de alunecari de teren din judetul Teleorman. Credem in puterea exemplului si ca impreuna putem face mai mult pentru protejarea naturii. Astfel, ne-am gandit sa ii implicam si pe clientii Daikin in povestea unui viitor mai verde, iar pentru fiecare unitate de aer conditionat split achizitionata in aceasta vara, vom planta un copac”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Romania.

Conform Greenpace, 80% din suprafata acoperita de paduri a Terrei este distrusa, iar in Romania se taie peste 3 hectare de padure la fiecare ora. Prin campania „Plantam Aer”, desfasurata in colaborare cu initiativa „Plantam fapte bune in Romania”, Daikin isi propune sa atraga atentia asupra acestor semnale de alarma si sa incurajeze publicul larg sa se implice in protectia si cresterea padurilor pentru un viitor mai bun al generatiilor viitoare.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.