Danone a dat startul competitiei de fotbal pentru copii – Cupa Hagi Danone

hagiDanone Romania si Fundatia Gheorghe Hagi au dat startul competitiei de fotbal Cupa Hagi Danone, dedicata copiilor cu varsta de pana in 12 ani. „Crede in visul tau” este motto-ul competitiei, parte a evenimentului international Cupa Natiunilor Danone care, de peste 15 ani a adus impreuna peste 2,5 milioane copii din intreaga lume. Competitia rezervata scolilor va avea loc in patru orase importante ale tarii, respectiv: Cluj-Napoca , Craiova, Suceava si Bucuresti. Intre 28 martie si 1 iunie, micii fotbalisti se vor intrece pentru castigarea dreptului de a reprezenta Romania la turneul final al Danone Nations Cup.  Peste 30.000 de copiii au trait experienta competitiei in Romania in ultimii cinci ani.hagidanone

Emmanuel Faber, presedintele Grupului DanoneVrem sa transmitem prin acest eveniment chiar valorile companiei: proximitate, deschidere, umanism si entuziasm. Copii din 32 de tari participante, fiecare cu limba si obiceiurile sale culturale, vor avea parte de o experienta unica si vor lupta pentru marele trofeu, prietenie si glorie sub un singur slogan: ”Crede in visul tau!”, a declarat Emmanuel Faber, presedintele Grupului Danone.

Marea castigatoare a Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la turneul final al celei mai importante competitii mondiale de fotbal pentru copii sub 12 ani, Danone Nations Cup, ce va avea loc in luna octombrie in Maroc.
Ambasador mondial al competitiei este fostul mare fotbalist Zinedine Zidane, multe alte nume importante sprijinind initiativa la nivel national: Vicente Del Bosque in Spania, Cafu in Brazilia, Dimitri Berbatov in Bulgaria sau Michael Ballack in Germania.
Dupa Franta, Africa de Sud, Polonia, Spania, Marea Britanie si Brazilia, Marocul va gazdui in octombrie 500 de mici fotbalisti. Romania va incerca sa depaseasca cea mai buna performanta din istoria participarilor sale la Danone Nations Cup – locul 6 in Brazilia in 2014, obtinut de echipa Academiei Gheorghe Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.