Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Danonino a lansat campania educationala pentru copii – „Spune DA explorarii”

Danonino 3 Danonino a lansat campania educationala „Spune DA explorarii”, ce propune o alternativa distractiva si atractiva la tot ceea ce inseamna descoperirea si cunoasterea spatiului cosmic de catre cei mici.

„Spune DA explorarii” este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansata de Danonino in 2016  , avand ca prioritate promovarea unei cresteri armonioase a copiilor bazata pe autonomie, educatie, incredere, dar si printr-o alimentatie echilibrata.

Noile ambalaje ale produselor Danonino vin in aceasta toamna cu o experienta unica pentru intreaga familie: explorarea spatiului cosmic alaturi de Dino prin intermediul realitatii virtuale care poate fi descoperita prin scanarea simbolului Shazam de pe ambalajele iaurturilor de baut sau de branzica.

In plus, gustarile preferate ale celor mici sunt acum pretextul perfect pentru a imbina joaca cu educatia intr-un mod cat mai distractiv si mai atractiv si de a purta micul astronaut in primele lui descoperiri ale Universului. In toata aceasta aventura spatiala, Dino este alaturi de copii la tot pasul, oferindu-le informatii despre descoperirile facute,  micii astronauti putand chiar sa-si faca un selfie cu el pe una dintre planete.

 Danonino este un prieten de incredere al copiilor, fiindu-le alaturi pe parcursul cresterii si dezvoltarii lor. Produsele sunt facute din ingrediente de cea mai buna calitate, fiind o sursa de calciu si vitamina D de care cei mici au nevoie in fiecare zi pentru o crestere si dezvoltare normala a oaselor. In plus, ne dorim sa fim alaturi si de parinti, prin programe educationale care au scopul de a contribui la dezvoltarea emotionala a copiilor. Acesta este si motivul pentru care am dat startul campaniei „Porneste in aventura spatiala cu Dino!”, ce vine sa sustina in continuare conceptul „Spune DA”!, prin care ne-am propus sa incurajam tot mai multi parinti sa raspunda pozitiv copiilor lor, pe un model de crestere bazat pe autonomie si educatie prin joaca.”, a declarat Andreea Dumitrescu, Brand ActivatioDanonino 1n Manager Danonino  Romania & Bulgaria.

Dumitru Prunariu, primul si singurul cosmonaut roman, este alaturi de Danonino in campania educationala de descoperire a spatiului cosmic, devenind o sursa de inspiratie pentru toti copiii care se viseaza astronauti si purtandu-i prin propria experienta astronautica.

Anul acesta s-au implinit 37 de ani de cand am cucerit spatiul cosmic si inca nu-mi vine sa cred ca mi-am depasit cu mult visul meu din tinerete. De mic copil m-au fascinat misterele Universului si mi-am dorit sa zbor, sa descopar lumi. Si, intr-un final, am ajuns sa zbor in Cosmos. Pasiunea, puterea, increderea si curajul de a indrazni, sunt cele care m-au ajutat sa ajung si mai aproape de visul meu. Daca esti convins ca vei ajunge acolo unde vrei, se vor gasi, intr-un fel sau altul, si cai de a-ti realiza visele! Mesajul pe care il transmit parintilor este sa spuna DA nevoii de explorare si de cunoastere a lumii, sa-si incurajeze copiii sa viseze si sa indrazneasca sa-si indeplineasca visele pentru ca, atata timp cat spiritul este lasat sa zboare liber, dezvoltarea si cunoasterea sunt asigurate. Educarea copiilor si sprijinirea acestora in tot ceea ce inseamna aventura vietii si a cunoasterii lumii trebuie sa fie o prioritate pentru orice parinte, in special in aceste timpuri cand tehnologia vine in ajutorul lor.”, a declarat Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman.

In campania „Spune DA explorarii!” s-a alaturat si Astroclubul Bucuresti, prima asociatie a astronomilor amatori din Bucuresti, ce a oferit celor mici prezenti la evenimentul „Incepe aventura spatiala cu Dino!” sesiuni demonstrative de observatie astronomica, dar si posibilitatea de a descoperi fragmentele unui meteorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...