Daruieste Viata a investit 150000 euro in renovarea Sectiei de Oncologie de la Spitalul Elias

DaruiesteViata00004 Asociatia Daruieste Viata a renovat si utilat Sectia de Oncologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, in urma unei investitii in valoare de 150.000 de euro a, realizata cu sprijinul sponsorilor. In sectia de Oncologie de la Elias sunt tratati anual 750 de pacienti noi, iar alti 250 raman in observatie. Renovarea s-a putut realiza cu ajutorul sponsorilor, respectiv Dianthus Company, SIF Moldova si Oak Foundation din Elvetia. Amenajarea a presupus reconstruirea spatiilor existente, inclusiv a saloanelor si holurilor, crearea unui sistem controlat de acces, inlocuirea sistemului de ventilatie si amenajarea teraselor cu masute, scaune si flori, donate de Dedeman.salon Elias resized Inaugurarea sectiei a avut loc recent, printr-un eveniment special: pacienti vindecati de cancer au venit sa se intalneasca cu bolnavii internati la Oncologie. Amfitrion al intalnirii, care a avut loc pe terasa amenajata tot din donatii, a fost Pavel Bartos.

DaruiesteViata - Pavel Bartos si Andreea“Eu ma bucur cand ma trezesc dimineata, ca am la cine veni seara. Noi suntem niste oameni norocosi care vrem sa facem mai usoara viata bolnavilor de cancer. Este foarte important ca firmele sa inteleaga cat de importanta este redirectionarea a 20% din impozitul pe profit si faptul ca in caz contrar acesti bani ajung pe mana statului, deci nu inseamna nimic. Pentru al doilea trimestru al acestui an redirectionarea se poate face pana la 30 iunie. Doar impreuna putem schimba ceva cu adevarat in sistemul medical romanesc”, a declarat Pavel Bartos, care a acceptat invitatia Daruieste Viata „in calitate de om bun”.

Pana in prezent Asociatia Daruieste Viata a investit peste 4 milioane e euro in sistemul de sanatate, bani proveniti din sponsorizari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.