Debenhams planteaza cate un copac pentru fiecare like primit

Pe 17 noiembrie, 60 de angajati ai companiei Debenhams vor planta copaci in localitatea Armasesti, judetul Ialomita, in cadrul actiunilor de impadurire ale Plantam fapte bune in Romania. Numarul copaceilor plantati de acestia corespunde cu numarul de like-uri inregistrate de campania “Toamna aceasta Debenhams planteaza fapte bune in Romania! Dai like si echipa Debenhams planteaza un copacel pe 17 noiembrie!”. Este pentru prima data cand angajatii Debenhams au ocazia sa se inscrie ca voluntari intr-un proiect de protejare a mediului.

“Pentru ca ne place aerul curat si angajamentul social se numara printre valorile noastre, ne-am propus sa dam un exemplu achizitionand si plantand puieti in tanara padure Debenhams! Mesajul a fost transmis mai departe pe pagina Facebook Romania unde simpatizantii campaniei pot planta “virtual” cate un puiet apasand pe butonul Like”, a declarat Anca Radu, CEO Debro Retail SA.

“Plantam fapte bune in Romania” este o initiativa a societatii civile tinere din Romania, bazata pe voluntariat si este programata a se derula pe o perioada de 5 – 7 ani, la nivel national. Initiativa consta in actiuni de constientizare, cartografiere si plantare pe terenuri care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantarilor si efectuarea de lucrari de intretinere pana la reusita finala. De anul trecut, „Plantam fapte bune in Romania” a mobilizat 3.800 de voluntari, cu ajutorul carora au fost plantati peste 66.200 de arbori forestieri, pe 29 hectare de teren.

Pentru a da like pe pagina de facebook a companiei click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.