Dedeman: Campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice

In magazinul Dedeman din Bacau  vor fi  colectate, in mod responsabil, deseuri de echipamente electrice si electronice, dar si becuri economice si neoane arse. Actiunea se desfasoara pana pe 20 octombrie, in cadrul campaniei “FII EROUL nostru! Recicleaza! Ecotic Si Recolamp te premiaza!”. Obiectivul campaniei il constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetatenilor fata de deseuri, in special fata de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de echipamente de iluminat. Campania de constientizare include, pe langa latura informativ-educativa, si componenta practica, aceea de colectare selectiva a acestor deseuri.

“Cetatenii interesati pot preda la standul destinat proiectului, intr-un mod corect si prietenos cu mediu, echipamente electrice si electronice vechi sau nefuncționale, dar si becuri economice si neoane arse. Se ofera cate un voucher persoanelor care aduc un echipament electric sau trei becuri economice sau neoane arse. Voucherul respectiv da dreptul persoanei inscrise astfel in campanie de a participa la tombola”, spun organizatorii campaniei.

Premiile puse in joc in acest proiect constau in echipamente electronice noi, castigatorii fiind extrasi la tombola organizata pe 23 octombrie in incinta magazinului.

Prin tragerea la sorti organizata in cadrul tombolei vor fi desemnati cate trei castigatori ai premiilor puse in joc pentru fiecare tip de deseu predat in campanie. Astfel, vor fi trei castigatori dintre persoanele care au predat deseuri de echipamente electrice si electronice si trei castigatori pentru becuri si neoane arse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.