Deloitte Romania, in cautarea celor mai bune Rapoarte de Sustenabilitate

green frog deloitteDeloitte Romania invita companiile sa se inscrie in cea de a XVI-a editie a competitiei Green Frog Award din Europa Centrala, care  identifica si premiaza cele mai bune rapoarte non-financiare din regiune. Green Frog Award se desfasoara in doua etape: una nationala si alta regionala, la nivelul Europei Centrale. Rapoartele premiate la etapa locala sunt automat nominalizate in etapa regionala. Organizatiile isi pot inscrie in competitie rapoartele sociale, rapoartele de sustenabilitate, de CSR si rapoartele integrate care acopera ultimii unul-doi ani financiari. Rapoartele trebuie sa fie pregatite in concordanta cu urmatoarele directive: GRI G3.1, GRI G4, IIRC, Directiva EU 2014/95/EU, UN Global Compact, ISO 26000, etc.

Andrei Ionescu_Partener Deloitte RomaniaSustenabilitatea nu mai este o moda, ci reprezinta o parte integranta a operatiunilor desfasurate de cele mai mari companii din Europa Centrala. Atata vreme cat face parte din strategia de business, sustenabilitatea poate genera succes pe termen lung si o performanta financiara mai buna. De aceea incurajez companiile care isi publica datele non-financiare sa se inscrie in aceasta competitie”, a declarat Andrei Ionescu, Partener Servicii de Consultanta in Evaluarea Riscurilor Deloitte Romania si lider al programului in Romania.

Rapoartele pot fi inscrise de catre companii private, organizatii publice, fundatii si universitati. La nivel national, companiile pot inscrie rapoarte publicate in limba romana sau in limba engleza.

Pentru etapa regionala se pot inscrie doar rapoarte in limba engleza, deoarece juriul va fi unul international. Anul trecut, la prima editie organizata in Romania, Ursus Breweries a castigat o distinctie la nivel regional. Ursus Breweries si KMG International au fost castigatorii etapei nationale.

Companiile isi pot inscrie rapoartele pana pe 16 septembrie 2016.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.