Delta Studio si echipa CSU Asesoft renoveaza cladirea unui liceu din Ploiesti

Compania Delta Studio si echipa de baschet CSU Asesoft Ploiesti se implica in modernizarea Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiesti. Cele doua entitati isi unesc forțele pentru a motiva tanara generatie prin promovarea calitatii si performantei. Printr-un parteneriat de sapte luni, incheiat intre cele doua parti, Delta Studio si CSU Asesoft se vor implica direct in renovarea spatiilor Colegiului National “Mihai Viteazul” din Ploiesti. Compania Delta Studio va furniza materialele de constructie necesare renovarii colegiului, iar membrii echipei de baschet vor fi prezenti pe santier pentru a-si arata recunostinta fata de tinerii fani, dar si aprecierea pentru rezultatele lor deosebite.

“Daca ne dorim un sistem de invatamant modern este necesar ca si noi, cei din mediul privat, sa ne implicam. Asa vom arata tinerei generatii ca initiativa, actiunea si faptele sunt importante. Noi, romanii, suntem cei care ne putem schimba destinul in bine, sprijinindu-ne reciproc. Ma bucur ca am avut ocazia sa legam acest parteneriat, cu atat mai mult cu cat sunt un sustinator al calitatii si performantei in toate domeniile, iar Asesoft Ploiesti este un nume de referinta. Impreuna avem oportunitatea sa motivam tanara generatie, sa-i aratam ca avem incredere in ea, cu atat mai mult cu cat vorbim despre liceenii talentati ai unuia dintre cele mai bune colegii din tara”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

Colegiul National “Mihai Viteazul” din Ploiesti are o traditie de aproape un secol in formarea generatilor de elevi. Premiile nationale si international obtinute de-a lungul anilor plaseaza acest colegiu in topul institutiilor de invatamant din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.