Dent Estet 4 Kids sustine copiii din centrul Invingem Autismul

Dent Estet 4 Kids, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, doneaza incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea  presupune atat o donatie financiara, reprezentand echivalentul incasarilor din ziua respectiva, cat si oferirea de tratamente stomatologice gratuite copiilor din acest centru. Fondul adunat in urma incasarii costului tratamentelor dentare efectuate de 1 Iunie va contribui la recuperarea a 23 de copii ce participa la ore de terapie. Se urmareste sustinerea acestor copii atat din partea clinicii Dent Estet 4 Kids, cat si din partea pacientilor, care au ocazia astfel sa participe activ in aceasta actiune de implicare sociala.  Actiunea se bucura si de sprijinul actritei Manuela Harabor, mama lui Andrei, diagnosticat cu autism.

„Ma bucur ca si de 1 iunie, copiii de la centrul Invingem Autismul vor simti dragoste si grija din partea unor oameni care inteleg cat este de important ca acesti copii sa nu fie nevoiti sa renunte la terapii, din cauza lipsei de fonduri. Mai mult, consider ca este foarte important ca micutii de la centru vor face cunostinta cu medicii stomatologi pediatri, care stiu sa interactioneze cu ei si care ii vor ajuta sa isi invinga temerile”, declara actrita Manuela Harabor.

De asemenea, reprezentantii Dent Estet vor merge la centrul Invingem Autismul pentru a fi alaturi de copii in dimineata zilei de 1 iunie cu momente de veselie, sarbatorind impreuna cu doua personaje faimoase, o frumoasa printesa si celebrul Micky Mouse, care vor face impreuna cu  copiii jocuri captivante, baloane in forme deosebite si vor canta.

„Suntem bucurosi sa fim alaturi de copiii din cadrul centrului Invingem Autismul. Incercam sa le oferim un prilej de bucurie si, totodata, sprijin pentru a putea beneficia mai departe de terapiile necesare dezvoltarii lor. Stim cat este de important ca acesti copii sa beneficieze de ajutor specializat astfel incat sa aiba aceleasi sanse precum toti copiii”,  a declarat dr. Oana Taban, CEO al clinicii Dent Estet.

Actiunea de 1 iunie face parte dintr-o serie de proiecte pe care grupul DENT ESTET le desfasoara pentru sanatatea copiilor in cadrul programulului social „Noua ne pasa”, alaturi de organizatii nonguvernamentale importante, precum Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Inimi Deschise si Heart of Hope.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.