Dent Estet a lansat campania “Alege corect din prima”

Dent Estet, companie pe piata serviciilor stomatologice din Romania, a lansat campania educationala “Alege corect din prima!”, prin care publicul va fi informat asupra tuturor implicatiilor unei operatii de implant dentar.  Scopul campaniei vizeaza constientizarea importantei alegerii avizate a medicului si a clinicii stomatologice pentru succesul tratamentului.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Dent Estet la inceputul anului, 35% dintre pacienti au nevoie de un nou tratament in urma unor interventii dentare esuate.

“Mesajul central este ca o alegere initiala corecta ofera garantia unei interventii de succes si asigura pacientul impotriva neplacerilor ulterioare. Trebuie stiut ca unele tratamente stomatologice pot avea efecte negative abia dupa 1-2 ani, de aceea este esential ca interventia initiala sa fie perfect realizata si garantata de catre clinica stomatologica”, a declarat Oana Taban, CEO Dent Estet.

Dent Estet recomanda ca alegerea clinicii stomatologice si a medicului potrivit sa se realizeze pe baza a cinci criterii importante:

  • experienta medicului;
  • garantia lucrarii realizate;
  • detalierea procedurilor efectuate;
  • respectarea standardelor internationale de calitate si igiena;
  • aparatura tehnica de care dispune clinica.

In cadrul acestei campanii, Dent Estet organizeaza si concursul “Re-Zambeste!” pentru a incuraja oamenii sa zambeasca din nou, fara retineri din cauza unor posibile afectiuni dentare.  Concursul se va desfasura in perioada 27 februarie – 25 martie, avand un premiu in valoare de 5.000 de euro ce consta in servicii de implantologie dentara. Pentru mai multe detalii, click aici

Dent Estet a realizat la inceputul anului un studiu de piata privind obiceiurile de consum ale romanilor in ceea ce priveste serviciile stomatologice.  Majoritatea respondentilor acestui sondaj (46%) au declarat ca intra intr-un cabinet stomatologic o data pe an, 25% isi viziteaza medicul dentist la un interval de 1-3 ani, iar 22% isi fac controale stomatologice o data la 1-6 luni. Totodata, 70% dintre persoanele intervievate au declarat ca obisnuiesc sa mearga la un cabinet in locul unei clinici dentare, chiar daca la cabinet nu beneficiaza de servicii complete si de dentisti specializati in toate ariile stomatologice.

 

2 Responses

  1. Raluca spune:

    Foarte tare campania, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.