Inscrie-te la Romanian ESG Summit 2023
Romanian ESG Summit 2023
Inscrie-te la Romanian ESG Summit 2023

DESPRE PLATFORMA

de CSRmedia

CSR Media Network

CSR Media Network este o platformă în continuă dezvoltare, ce are ca scop informarea și promovarea a acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) la nivelul publicului larg. 


Misiunea CSR Media Network vizează:

Promovarea şi cultivarea Sustenabilității și Responsabilităţii Sociale în rândul companiilor, prin diseminarea de informaţii relevante și Crearea de Leadership orientat spre Sustenabilitate în cadrul sectorului de afaceri.


Proiectul s-a născut din necesitatea unui spațiu jurnalistic profesionist dedicat acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială a Companiilor din România.

Brand-ul CSR Media este recunoscut deja în domeniu ca fiind o Platformă complexă ce oferă diverse servicii și inițiative editoriale menite scoată în evidență acțiunile de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială din țara noastră.

Platforma CSRmedia.ro este singura platformă dedicată, Exclusiv, acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială derulate de companiile și fundațiile corporative din țara noastră.

CSRMedia.ro_Romanian_CSR_Awards_2013Lansată în Septembrie 2011, odata cu aparitia site-ului de știri www.CSRmedia.ro, rețeaua s-a dezvoltat rapid, reușind să înglobeze, pînă în prezent:

* www.CSRNews.ro – Platformă cu Știri Video dedicate domeniului Sustenabilității și Responsabilității Sociale

* www.CSRLeaders.ro – Platforma Premium dedicat Interviurilor cu responsabili de CSR din companiile românești

* Secțiunea dedicata companiilor CSRBrand – un Index al Companiilor Responsabile;

* Primul Studiu despre Sustenabilitate și Responsabilitatea Corporativă în România ca instrument strategic –Tendinte si Realitați CSR in Romania, realizat impreuna cu Ernst&Young Romania;

 

Evenimente CSR Media

Romanian CSR Awards.

Seminariile Comunitatii de CSR

Studiu CSR

Întâlnirile CSR CAFEseria de întâlniri dedicate specialiștilor și comunicatorilor de Sustenabilitate și CSR

CSRmedia.ro

Pe site-ul CSRmedia.ro sunt publicate, zilnic, stiri din domeniul Sustenabilității Responsabilitatii Sociale din Romania.
Pana în prezent pe site au fost publicate peste 10.000 de articole, care au fost vizualizate de peste 5.500.000 de ori.
În calitate de Partener Media,  CSRmedia.ro a susținut peste  100 de evenimente desfășurate în diverse locații din România.

CSR News.ro – Platformă cu Știri VIDEO

CSRnews.roPlatforma de Știri VIDEO www.CSRNews.ro este singura platformă de acest gen din țara noastră care promovează, exclusiv, știrile despre Sustenabilitate și Responsabilitate Socială ale companiilor și fundațiilor corporative.

Știrile sunt realizate cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI), sunt subtitrate, editate și promovate de echipa de creație a Platformei CSRmedia.ro

CSRLeaders.ro

CSRleaders.roPentru a pune în lumină specialiștii din domeniul Sustenabilității și Responsabilității Sociale din România, echipa CSRMedia.ro a lansat site-ul Premium  CSRLeaders.ro – website ce cuprinde Comunitatea Leaderilor CSR și Comunicare din România.

Platforma reunește interviuri despre Strategiile, Campaniile și Programele de Sustenabilitate și  CSR implementate de companii în comunitățile în care își desfășoară activitatea.


Pentru a intra în comunitatea CSR Media, cunoscută de peste 10 (ZECE) ani ca fiind #FamiliaCSR, te invităm să devii Partenerul nostru!
Trimite e-mail la adresa: redactia@csrmedia.ro