Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR Media Network

CSR Media Network este o platforma in continua dezvoltare ce are ca scop informarea si promovarea valorilor civice si a actiunilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) la nivelul publicului larg. Proiectul s-a nascut din necesitatea unui spatiu jurnalistic profesionist dedicat actiunilor de Responsabilitate Sociala a Companiilor din Romania si nu numai. Punctele forte ale retelei sunt cele doua site-uri de stiri despre actiuni de CSR, respectiv site-ul in limba romana CSRmedia.ro si editia europeana, in limba engleza, CSRmedia.eu.

CSRMedia.ro_Romanian_CSR_Awards_2013Lansata in septembrie 2011, odata cu aparitia site-ului de stiri www.CSRmedia.ro, reteaua s-a dezvoltat rapid, reusind sa inglobeze, pana in prezent, Baza de date a proiectelor de CSR din Romania – www.HartaCSR.ro; Un site Premium dedicat interviurilor cu responsabili de CSR din companiile romanesti – www.CSRLeaders.ro; Sectiunea dedicata companiilor CSRBrand – un Index al Companiilor Responsabile; Primul studiu despre Responsabilitatea Corporativa in Romania ca instrument strategic –Tendinte si Realitați CSR in Romania, realizat impreuna cu Ernst&Young Romania; Site-urile de stiri in limba romana www.CSRmedia.ro si in limba engleza www.CSRmedia.eu; Doua evenimente reprezentative pentru domeniul CSR din Romania, respectiv: Gala de premiere Romanian CSR Awards si seria de intalniri dedicate specialistilor si comunicatorilor de CSR – Seminariile Comunitatii de CSR.

CSRmedia.ro

Pe site-ul CSRmedia.ro sunt publicate, zilnic, stiri din domeniul Responsabilitatii Sociale din Romania. Site-ul cuprinde mai multe sectiuni: CSR Companii, CSR ONG, CSR Watch, CSR Evenimente, CSR Interviu, Sustinem, Harta CSR si sectiunea dedicata Profilurilor de Companii – CSR Brand.
Pana in prezent pe site au fost publicate aproape 2000 de articole, care au fost vizualizate de circa 500.000 de ori.
In calitate de Partener Media,  CSRmedia.ro a sustinut aproape 100 de evenimente desfasurate in diverse locatii din Romania.

CSR Brand – Indexul Companiilor Responsabile

Sectiunea CSR Brand de pe site-ul CSRmedia.ro este dedicata exclusiv promovarii Politicilor si Actiunilor de CSR ale companiilor autohtone. In acest fel, cei interesati pot gasi – intr-un singur loc – informatii complete despre ceea ce fac companiile romanesti in comunitatile in care activeaza si despre strategiile pe termen lung ale acestora in ceea ce priveste dezvoltarea unei afaceri sustenabile. Sectiunea a devenit, treptat, un Index al Companiilor Responsabile din Romania.

CSRmedia.eu

Site-ul CSRmedia.eu publica, zilnic, stiri in limba engleza despre actiunile de CSR ale companiilor din toata Europa. Vizitatorii site-ului pot gasi aici stiri despre cele mai recente actiuni de CSR ale diverselor companii, informatii despre granturi, evenimente din domeniu, rapoarte de Responsabilitate Corporativa etc.

Harta Proiectelor de CSR

Disponibila la adresa www.HARTAcsr.ro, Harta CSR este primul instrument din Romania care permite o privire unitara a investitiilor companiilor in comunitatile in care activeaza. HartaCSR permite identificarea rapida a proiectelor in functie de diferite criterii, precum: anul implementarii, zona, judet, domeniu sau compania care l-a implementat. Harta dispune si de o Baza de Date ce permite intocmirea de rapoarte, statistici si analize specifice domeniului.
Harta este un instrument util si pentru publicul larg. Acesta poate vizualiza investitiile realizate in comunitati in functie de companie, aria geografica, de an sau de domeniu. Toate proiectele sunt marcate distinct pe harta, prin utilizarea markerelor sau a siglelor companiilor.

CSRLeaders.ro

Pentru a pune in lumina specialistii de CSR din Romania, echipa CSR media a lansat site-ul Premium  CSRLeaders.ro – website ce cuprinde Comunitatea Leaderilor CSR din Romania si reuneste interviuri despre strategiile si proiectele de CSR implementate de companii in comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

Evenimente CSR Media

Romanian CSR Awards 2013: Pe 3 Aprilie 2013 echipa CSR media a organizat prima Gala de premiere dedicata exclusiv domeniului CSR – Romanian CSR Awards 2013 (www.csrawards.ro) – competitie in cadrul careia au fost premiate cele mai bune proiecte de CSR realizate in anul 2012 de companiile romanesti. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, in competiție fiind inscrise aproape 100 de proiecte, de catre aproximativ 60 de companii.

Seminariile Comunitatii de CSR: Evenimentul vine sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a Specialistilor si Comunicatorilor de CSR, indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinta. Totodata, seminarul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul Specialistilor si Comunicatorilor de CSR din firmele romanesti.

Studiu CSR: In luna mai 2013, impreuna cu Ernst&Young Romania, echipa CSR Media a realizat Primul studiu despre Responsabilitatea Corporativa in Romania ca instrument strategic – “Tendinte si Realitati CSR in Romania”. Studiul a fost lansat Gratuit catre specialistii de CSR, dar si catre publicul larg.

Misiunea CSR Media Network vizeaza mobilizarea companiilor, organizatiilor neguvernamentale, institutiilor si a cetatenilor pentru a se implica activ si responsabil in Dezvoltarea Durabila a comunitatii!

Romanian CSR Awards 2021: Peste 200 de proiecte inscrise

CSR-Awards

Revista de Colecție

Coperta Revista