Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR EVENIMENTE

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

dhlDHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, eveniment ce va avea loc in Poiana Brasov, pe 19 iunie 2016. Maratonul DHL Stafeta Carpatilor estimeaza pentru editia de anul acesta o crestere organica cu 20% a participarii in competitie. Inscrierile sunt deschise pentru concurenti pe website-ul oficial al competitiei www.maratondhl.ro. Maratonul ramane un mare sustinator al practicarii sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste de la 5 la 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, dedicata acestora, cu distante mai mici de alergare.

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)2016 este un an excelent pentru miscare si sport, fiind marcat de Olimpiada de la Rio. Competitiile sportive sunt pe un trend ascendent, in plus, ma bucur sa constat ca un procent mare din populatia urbana este consumatoare de activitati sportive. Acest lucru este benefic pentru maratonul nostru si ne dorim ca si in acest an sa avem la start un numar cat mai mare de alergatori. Ramanem alaturi de sportivii nostri paralimpici care, cu fiecare medalie obtinuta la competitiile internationale, sunt mai aproape de podiumul Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro din luna septembrie”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Sally_Wood_Lamont_presedinte_Comitetul_National_Paralimpic_RomanIn ultimii doi ani DHL a fost alaturi de noi, contribuind in mare masura la cresterea performantei echipei paralimpice. NPC Romania va participa anul acesta la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasa echipa din istoria sa si va intra in competitie la cel putin sase categorii sportive. Pana in acest moment avem 11 sportivi calificati si inca cinci in curs de calificare. Dorim ca, din 7 pana in 18 septembrie la Jocurile Paralimpice din Rio 2016, sa demonstram prin rezultatele si medaliile obtinute ca am meritat  increderea investita de catre DHL in sportivii nostri”, a declarat Sally Wood-Lamont, Presedinte Comitetul National Paralimpic.

Gheorghi Filip, primul sportiv paratir cu arcul care s-ar putea califica pentru Jocurile Paralimpice de la Rio dupa ce va trece cu brio 3 competitii din acest an, Octavian Ilina si Naomi Ciorap inotatori calificati deja au fost prezenti la eveniment in calitate de ambasadori ai Maratonului DHL Stafeta Carpatilor si o parte dintre sportivii care vor reprezenta Romania la Olimpiada Paralimpica de la Rio.

Alaturi de ei, fostele campioane olimpice Andreea Raducan, Monica Rosu si Constantina Dita, fostul rugbist George Balta, impreuna cu persoanele publice Carmen Bruma, dr. Serban Damian si Sonia Argint Ionescu, sustin editia de anul acesta a maratonului.

Concurentii se pot inscrie pana pe data de 3 iunie, iar taxele de participare se modifica dupa cum urmeaza: 15 februarie – 25 martie : 70 lei/ membru de echipa – pentru companii si pentru persoane fizice, 25 martie – 3 mai : 115 lei  /membru de echipa – pentru companii si 90 lei /participant – pentru persoane fizice, 3 mai – 3 iunie : 140 lei / membru de echipa – pentru companii si 115 lei/ participant – pentru persoane fizice. Persoanele sub 18 ani beneficiaza de gratuitate.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...