DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

maraton DHL_ start 2014DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare din Romania, care are loc pe 19 iunie in Poiana Brasov. Evenimentul se afla anul acesta la cea de-a saptea editie. Pana in 25 martie, taxa de participare este de 70 de lei pe fiecare membru de echipa pentru companii sau individual. Suma stransa din taxele de participare va fi donata Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor paralimpici romani ce va fi prezent la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din septembriMAraton DHL Foto traseue 2016.

Echipa de organizare a evenimentului estimeaza o crestere organica cu 20% a participarii in competitie, mai ales ca si anul acesta taxele de participare se vor duce catre cauza caritabila sprijinita anul trecut. Dupa ce datorita donatiei din 2015, in valoare de 12.000 de euro provenita din participarea a peste 1.000 de alergatori a fost posibila pregatirea si calificarea celui mai mare numar de sportivi din istoria Comitetului National Paralimpic, anul acesta banii proveniti din taxe vor sprijini prezenta lotului paralimpic la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din luna septembrie 2016″, spun initiatorii programului.

Taxele raman neschimbate, iar concurentii sunt asteptati si anul acesta pe platoul de la Stana Turistica din Poiana Brasov, care ramane gazda evenimentului si spatiul unde se vor desfasura operatiunile logistice ale evenimentului.

Categoriile de concurs si traseu sunt, ca si in editiile precedente: Stafeta – echipe de 6 persoane x 7 km (stafeta masculin, feminin sau mixt), Semimaraton – 21 Km (individual masculin si feminin, 16- 18 ani & 19 – 59 de ani) , Maraton – 42 Km (individual – masculin si feminin, 19 – 40 de ani, respectiv 41 – 59 de ani).

Copii sunt incurajati sa participe in concurs si vor beneficia de gratuitate, fie la proba de stafeta (14 – 18 ani) sau la Crosul Copiilor, care se desfasoara separat de competitie, pe un traseu distinct si distante de la 250 de m pana la 1.000 de m, pe categorii de varsta incepand cu 5 ani si pana la 14 ani.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.