DHL a devenit Partener Logistic Oficial al Cirque du Soleil

DHL_Cirque_du_Soleil_Sign_Partnership_AgreementDHL va sustine, in calitate de Partener Logistic Oficial, compania lider global in divertismentul live, Cirque du Soleil. DHL isi va integra serviciile in lantul logistic de distributie al Cirque du Soleil, prin echipa DHL Global Trade Fairs & Events, parte a diviziei DHL Global Forwarding, Freight, sustinand activitatile desfasurate pentru evenimentele din turneul Cirque du Soleil din intreaga lume. DHL va oferi, de asemenea, suport logistic international pentru sediul central al INFOGRAPHIC micCirque du Soleil din Montreal, Canada. Parteneriatul celor doua brand-uri presupune activitati de marketing si branding comun dedicate atat clientilor, cat si partenerilor si angajatilor.

Ken Allen, CEO, DHL Express.Cirque du Soleil si DHL impartasesc aceleasi valori. Ambele companii s-au dezvoltat din spirit antreprenorial si au devenit in timp  branduri de renume international, prin angajamentul de a cuceri noi frontiere si a satisface cat mai bine cerintele publicului. Suntem nerabdatori sa contribuim activ la performanta Cirque du Soleil prin operatiunile pe care DHL le va efectua in spatele scenei”, a declarat Ken Allen, CEO, DHL Express.

Principalele solicitari ale Cirque du Soleil se refera la transportul materialelor necesare pentru spectacole intre locatiile turneelor, utilizand transport aerian, maritime, rutier si servicii vamale. Un singur spectacol implica transportul a pana la 80 de containere. Compania canadiana solicita, de asemenea, o serie de servicii standard pentru activitatile sale curente, precum transportul unor pachete mici, servicii speciale de depozitare sau distributie a materialelor publicitare.

In anul 2014, la cele 19 spectacole Cirque du Soleil care vor avea loc in intreaga lume se asteapta o audienta de 15 milioane de spectatori.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.