DHL a livrat in toata tara produsele necesare actiunii “Let’s Do It, Romania!”

dhl-ldir-bucuresti-2Aproape 100 de angajati DHL au participat la actiunea de curatenie la nivel national “Let’s Do It, Romania!”, contribuind la strangerea a peste 250 de saci de gunoi. Totodata, DHL s-a alaturat programului si in calitate de Partener Logistic, astfel, 190 de colete cu saci de gunoi si manusi necesari actiunii de curatenie au ajuns la destinatarii din cele 40 de judete ale tarii implicate. Pentru a demonstra angajamentul pe care Grupul Deutsche Post DHL il are fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea, DHL participa an de an in programul Global Volunteer Day (GVD). Global Volunteer Day este o initiativa globala menita sa aduca o contributie pozitiva comunitatilor locale in care DHL isi desfasoara activdhl-grup-voluntari-snagov-ldir-bucuresti-1itatea si, totodata, ii determina pe angajatii DHL sa se implice in actiuni de voluntariat. Programul de voluntariat ales de DHL Express Romania anul acesta este “Let’s Do It, Romania!” , protejarea mediului fiind o preocupare constanta a DHL la nivel local.

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)Ne bucuram sa ne alaturam unui program care isi propune o Romanie mai curata, mai buna, cum este “Let’s Do It, Romania!” DHL are convingerea ca angajatii sai sunt cea mai de pret resursa si de aceea ii motiveaza sa se implice cu entuziasm in actiuni caritabile ori de sustinere a comunitatii din care face parte” a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

Global Volunteer Day a luat nastere in regiunea Asia – Pacific in 2008 si s-a extins rapid in Statele Unite, Orientul Mijlociu si Europa. Programul a devenit in scurt timp o poveste de succes in care s-au implicat tot mai multi angajati. In 2015 peste 110 000 de angajati au luat parte in peste 2700 de actiuni GVD la nivel global.

In cadrul Global Volunteer Day 2016, companiile din grupul Deutsche Post DHL vor lua parte la o gama variata de proiecte sociale care se adreseaza diverselor nevoi locale. Activitatile GVD se concentreaza in jurul principalelor arii de responsabilitate sociale ale grupului: GoGreen (protectia mediului), GoHelp (ajutorarea semenilor in cazul catastrofelor naturale) si GoTeach (imbunatatirea oportunitatilor de invatare si a ratei de conversie in munca).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.