DHL continua si in acest an programul de burse UpStairs

Compania de curierat expres si logistica DHL Romania continua si in acest an programul de burse UpStairs, proiect prin care compania ofera sprijin financiar copiilor cu rezultate exceptionale ai angajatilor, pentru sustinerea dezvoltarii lor la cel mai inalt nivel. Principalul obiectiv al programului UpStairs este acela de a oferi sanse educationale egale pentru copiii care provin din familii cu resurse financiare limitate. In plus, pe langa sustinerea financiara, copiii vor beneficia de servicii individuale, cum ar fi consilierea de catre un angajat al companiei (mentoring), internship (stagiu de practica) la unul dintre sediile companiei, precum si noi oportunitati de invatare.

“Pentru noi este foarte important ca angajatii DHL sa perceapa ca fac parte dintr-o companie care se preocupa de dezvoltarea si viitorul lor. Am fost foarte mandri sa oferim anul trecut ajutor pentru 14 tineri in a-si dezvolta abilitatile si pentru a reusi in activitatea lor, si am fost impresionati sa observam ca o parte dintre ei s-au implicat chiar si in activitati de voluntariat”, a declarat Cristina Filip, Manager de Resurse Umane al DHL Express Romania.

Educatia, alaturi de protectia mediului si gestionarea calamitatilor, reprezinta una dintre principalele preocupari ale grupului DHL si parte a strategiei de respnsabilitate sociala – “Living Responsibility”. GoTeach este programul axat pe zona de educatie din cadrul strategiei promovate de Deutsche Post DHL, prin intermediul caruia sunt sprijinite initiativele care favorizeaza educatia si ii ajuta pe tineri sa-si perfectioneze abilitatile si sa isi desavarseasca dezvoltarea personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.