DHL da burse copiilor angajatilor prin programul “UPstairs”

Compania de curierat expres DHL a inceput programul scolar pilot  “UPstairs”, prin care 17 copii ai angajatilor vor primi burse.  Pe langa sustinerea financiara, copiii vor beneficia si de servicii individuale, cum ar fi consilierea de catre un angajat al companiei (mentoring), internship (stagiu de practica)  la unul dintre sediile companiei, precum si noi oportunitati de invatare.  Bursele vor fi acordate pe o perioada de trei ani si vor fi revizuite anual.

“DHL crede in educatia pe tot parcursul vietii si investeste in viitorul angajatilor sai si a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Prin programul nostru de burse sprijinim accesul la invatamantul liceal si universitar si incurajam copiii sa atinga obiective academice”,  a declarat Gian Sharp, Managing Director DHL Romania.

Educatia este unul dintre cele mai importante domenii de actiune ale proiectului DHL de crestere sustenabilă – “Living Responsibility”, impreuna cu protectia mediului si managementul dezastrelor. GoTeach este programul axat pe zona de educatie din cadrul strategiei de responsabilitate corporatista promovata de Deutsche Post DHL. Prin intermediul acestuia sunt sprijinite initiativele care favorizeaza educatia si ii ajuta pe tineri sa-si perfectioneze abilitatile si sa-si desavarseasca dezvoltarea personala.

“Cea mai importanta resursa a companiei noastre este reprezentata de angajatii sai. Pentru DHL, responsabilitatea sociala nu se traduce doar in atentie acordata clientilor si furnizorilor nostri, comunitatii si mediului inconjurator, ci si angajatilor nostri, si implicit familiilor lor.  Responsabilitatea corporativa fata de angajati inseamna asigurarea unui mediu de munca sigur si placut, oferirea unui cadru favorabil dezvoltarii personale si profesionale, realizarea unui dialog activ permanent, dezvoltarea unor programe de real interes pentru angajati.  Consideram ca este important ca angajatii nostri sa constientizeze faptul ca sunt parte a unei companii care se preocupa de ei, ii apreciaza si le acorda incredere”, a declarat Cristina Filip, HR manager DHL Express Romania.

UPstairs este parte a unuia dintre cele trei programe de Responsabilitate Corporatista lansate de DPDHL. Africa de Sud, Indonezia, Mexic si Romania sunt cele patru tari alese in acest an sa implementeze acest program.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.