DHL Express Romania a dat startul inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

Maraton DHL_Start editie 2016DHL Express Romania a dat startul inscrierilor in cea de-a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, ce va avea loc anul acesta sambata, 17 iunie. Evenimentul ii asteapta la start pe toti cei care iubesc sportul, alergarea, si care isi doresc sa sustina efortul atletilor care se intrec in fiecare zi cu imposibilul, sportivii paralimpici romani. Lansat in 2005, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor a ajuns una dintre cele mai cunoscute competitii de gen din Romania si unul dintre cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, datorita traseului unic pe ruta Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, atat sosea, cat si traseu montan, precum si componentei caritabile.

In 2017 DHL continua parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic Roman, iar toate fondurile colectate din taxele de participare vor fi donate acestuia, pentru a sustine sportivii nostri paralimpici.

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.In 2016, cu ajutorul Maratonului DHL am reusit sa sustinem sportivii nostri paralimpici, care au participat cu cea mai mare echipa din istorie la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, obtinand rezultate spectaculoase (Alex Bologa a castigat medalia de bronz la judo). Si anul acesta le vom fi aproape, deoarece credem in puterea faptelor bune si in consistenta. Exact aceste principii au stat la baza Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, inca de la lansarea sa, acum 12 ani. DHL isi doreste sa vada la start cat mai multi alergatori, pentru ca astfel vom reusi sa contribuim, impreuna, la promovarea importantei alergarii, dar si sa ne lasam amprenta in societate prin sustinerea unei cauze sociale atat de nobile”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Competitia este organizata pe trei categorii de probe – Stafeta (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) si MaratonMaraton DHL 2016 (42,195 km). Maratonul DHL Stafeta Carpatilor isi propune sa incurajeze practicarea sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani).

Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste intre 5 si 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.

In cele 7 editii de pana acum, peste 5.000 de persoane (alergatori, suporteri, parteneri), au reusit sa stranga peste 112,000 euro, care au fost donati ONG-urilor partenere: Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi – Familia, Fundatia Light into Europe, Salvati Copiii si Comitetul National Paralimpic.

Pentru mai multe detalii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.