DHL Express Romania a livrat kit-uri de rugby-tag in 799 de scoli din tara

DHL VanDHL Express Romania, in colaborare cu Federatia Romana de Rugby, a dat kit-uri de rugby-tag in 799 de scoli din tara, prin intermediul proiectului „DHL livreaza rugby”. Pe langa traditionalul balon de joc si centurile tag, kit-ul contine informatii concentrate pentru pregatirea lectiilor, intr-un format usor accesibil, toate dotarile necesare pentru desfasurarea orelor in siguranta si in acelasi timp in concordanta cu regulamentul jocului de rugby-tag, informatii despre beneficiile jocului de rugby si perspectivele practicantilor. Proiectul se inscriie in seria actiunilor de popularizare a rugbyului de catre Federatia Romana de Rugby.

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)DHL este un sustinator al rugby-ului in intreaga lume, inca din 2011 cand a devenit Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup. Tot de atunci, DHL Express Romania sustine dezvoltarea rugbyului in Romania, prin parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby. Anul acesta am mai facut impreuna un pas important credem noi, prin initiera proiectului Rugby in scoli.  Ne dorim sa atragem cat mai multi copii catre acest sport minunat, astfel incat performanta Stejarilor sa continue peste ani si sa readucem nationala Romaniei printre națiunile majore din rugby la nivel mondial”, a declarat Daniel Kearvell , Managing Director DHL Romania.

Cu ajutorul tuturor dascalilor care se vor indrepta spre tag-rugby si al DHL, Federatia Romana de Rugby doreste sa deschida tinerilor drumul drept catre un stil de viata sanatos in primul rand, si, pentru cei cu adevarat dedicati si talentati, catre o cariera sportiva internationala.

„DHL livreaza rugby” a trimis kit-ul de rugby-tag in 799 de scoli din Romania, fiind acoperite toate judetele, indiferent de traditia pe care o au in sportul cu balonul oval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.