DHL Express Romania este Partener Logistic Oficial al Festivalului International George Enescu

dhl_Festival enescu parteneriatDHL Express Romania a incheiat un parteneriat cu organizatorul Festivalului International “George Enescu”, prin care sprijina financiar organizarea festivalului si in acelasi timp ofera suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, in perioada 30 august – 20 septembrie 2015. Astfel, DHL va livra pana la “usa” salilor de spectacole instrumentele muzicale ale orchestrelor care vor sustine concertele in cadrul festivalului. Parteneriatul presupune si oportunitati de marketing extinse pentru DHL: pe langa invitatiile oferite partenerilor de afaceri si angajatilor, drepturi de utilizare a logo-ului Festivalului, ori prezenta logo-ului DHL pe toate materialele tiparite, a fost creat un vizual dedicat si un mesaj de comunicare co-branded personalizat pentru acest parteneriat.

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)“Sprijinul oferit de noi se refera la o gama larga de servicii, de la transportul instrumentelor muzicale si al echipamenelor necesare orchestrelor, la planificarea logistica a concertelor sau livrarea invitatiilor. Suntem mandri sa putem demonstra cu acest prilej capabilitatile DHL de livrare la timp, dar si sa transportam instrumente muzicale de o asemenea valoare, in siguranta, in sistem usa la usa”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director.

In cadrul editiei 2015 a festivalului George Enescu vor avea loc numeroase concerte sustinute de orcheste de prestigiu din lumea intreaga, iar DHL va asigura livrarea in siguranta si la timp a tuturor instrumentelor muzicale apartinand acestor orchestre , la salile unde vor avea loc concertele: Ateneu, Sala Palatului ori Sala Radio.

DHL Express este un jucator activ in sustinerea comunitatii in care activeaza – cele mai bune exemple fiind sprijinirea nationalei de rugby a Romaniei prin Parteneriatul Logisitic cu Federatia Romana de Rugby (initiat inca din 2011) si suportul acordat sportivilor paralimpici in drumul lor catre Olimpiada de la Rio, prin parteneriatul cu Comitetului National Paralimpic (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.