DHL Express Romania premiata la Green Business Index 2012

DHL Express Romania a fost desemnata castigatoarea prestigiosului premiu Green Business Index in domeniul servicii si comert, intr-o competitie in care s-au inscris peste 300 de companii cu programe de responsabilitate sociala in derulare. Premiul reprezinta recunoasterea angajamentului continuu al DHL Express Romania si implicarea sa in proiectele de mediu. Pe langa premiul obtinut pentru intreaga activitate din domeniul responsabilitatii fata de mediu, DHL Express Romania a obtinut si primul loc la alte doua categorii – Utilizarea Resurselor si Dezvoltare Sustenabila – premii care reconfirma indeplinirea majoritatii obiectivelor din chestionarul complex al admiterii la Green Business Index.

“Suntem onorati sa primim aceast prestigioasa distinctie, care demonstreaza implicarea si contributia angajatilor DHL la indeplinirea strategiei regionale de responsabilitate sociala prin politica Go Green, precum si modul in care aceasta devine o parte esentiala a activitatii DHL la nivel local”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director al DHL Express Romania.

Programul implementat la nivel global de catre DHL, GoGreen (grija fata de mediul inconjurator) reprezinta o arie centrala a strategiei DHL de implicare sociala, iar distinctia primita de DHL Express Romania atesta implicarea in protejarea mediului inconjurator si realizarile strategiei de responsabilitate sociala. Sistemul de management al mediului este certificat conform cerintelor standardului ISO 14001, dar DHL Express Romania respecta si cerintele legale privind sanatatea si securitatea la locul de munca. Respectarea procedurilor DHL privind gestionarea deseurilor si respectarea legislatiei de mediu au fost in special remarcate de comisia de analiza din cadrul Green Business Index.

Implicarea angajatilor DHL in proiecte “verzi” si in proiecte de voluntariat a totalizat 2.800 de ore in anul 2011. Mai mult decat atat, Green Business Index a apreciat eforturile DHL pentru gestionarea resurselor privind consumul de apa si campaniile interne din randul angajatilor DHL pentru economisirea consumului de energie.

1 Response

  1. dan spune:

    ce tareee dar prima unde este???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.