DHL si Land Rover organizeaza turneul trofeului celui mai ravnit premiu din Rugby

cupaellisDHL si Land Rover organizeaza turneul trofeului celui mai ravnit premiu din Rugby, Cupa Webb Ellis. Trofeul va vizita Romania saptamana viitoare, ca parte a turneului trofeului Cupei Mondiale la Rugby. Land Rover si DHL sunt doi suporteri cu vechime ai acestui joc si membri Rugby World Cup 2015 Worldwide Partners. Turneul a reusit pentru prima oara sa expuna cel mai ravnit premiu din Rugby in 15 tari, pe parcursul celor 12 luni de sarbatorire a Rugby-ului, pregatind astfel terenul pentru Cupa Mondiala de Rugby 2015.dhl

Trofeul se va afla in Bucuresti in zilele de marti, 17 martie, si miercuri, 18 martie, unde va vizita diverse locatii din oras si din imprejurimile acestuia. Imagini fara drepturi de autor de la toate activitatile din cadrul turneului trofeului Cupei Mondiale de Rugby vor fi disponibile zilnic prin intermediul unui serviciu FTP. Un film cu un rezumat al vizitei turneului trofeului in Romania va fi facut public vineri, 20 martie”, afirma initiatorii proiectului.

Marti, 17 martie, intre orele 8:00 – 11:00, Cupa Webb Ellis va vizita locatii emblematice din oras, printre care Palatul Cantacuzino, cladirea Parlamentului Romaniei si Casa Presei Libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.