DHL sustine formarea profesionala a studentilor de la ASE Bucuresti

DHL, in colaborare cu ASE Bucuresti, a organizat un workshop interactiv in care studentii au fost provocati sa raspunda la intrebarea “Cat de conectati suntem?” si cum influenteaza conetivitatea lumea logistica. Dezbaterea a avut ca punct de plecare studiul realizat de DP DHL “Global Connectedness Index 2012”.  Actiunea s-a dorit a fi o continuare a cooperarii intre DHL si ASE Bucuresti inceputa anul trecut, pentru initierea tinerilor absolventi in domeniul logistic international. La dezbatere au participat studentii din anii terminali si masteranzii de la specializarea de Logistica Internationala din cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale, direct interesati de acest domeniu dupa absolvire.

“Ne dorim ca aceasta colaborare cu ASE Bucuresti sa fie una de durata si ne bucuram sa vedem ca interesul tinerilor pentru logistica este in crestere. Speram ca aceasta colaborare sa ii familiarizeze mai bine cu acest domeniu, astfel incat sa ii atragem pe tinerii absolventi  catre domeniul in care DHL este lider de piata de peste 20 de ani” a declarat Daniel Kearvell, Director General al DHL Express Romania.

Pentru 2013 DHL Express Romania si ASE Bucuresti isi propun mai multe actiuni de atragere a tinerilor absolventi catre domeniul logisticii, cum ar fi: Zilele Portilor Deschise la sediul operational al DHL Romania – Aeroportul International Henri Coanda, programe de Internship si mentoring dedicate studentilor si ateliere de lucru.  DHL le ofera astfel  studentilor ASE accesul la expertiza si knowhow-ul international, pentru a-i ajuta sa devina la randul lor profesionisti in domeniu, lideri ai generatiei ce urmeaza.

Educatia tinerilor reprezinta una dintre principalele preocupari ale grupului DHL , ca parte a programului GoTeach prin intermediul caruia sunt sprijinite initiativele care favorizeaza educatia si ii ajuta pe tineri sa-si perfectioneze abilitatile si sa isi desavarseasca dezvoltarea personala intr-un cadrul de invatare performant.

DHL, liderul pietei internationale de curierat expres si logistica, se dedica permanent realizarii unei schimbari pozitive si de durata, imbinand experienta locala cu prezenta globala si punand accentul pe trei arii strategice de implicare in comunitatea in care activeaza : GoTeach (programul axat pe educatie), GoGreen (grija fata de mediul inconjurator) si GoHelp (grija fata de semenii cu nevoi speciale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.