DHL sustine sportivii la Olimpiada Paralimpica de la Rio din anul 2016

Daniel Kearvell, Carmen Bruma,Andreea Berecleanu, Ileana Badiu, Haralambie Dumitras (FRR) Serban Damian (Ro-Club Maraton)DHL aniverseaza 10 ani de la prima editie a Maratonului caritabil DHL Stafeta Carpatilor. Taxele de participare de la editia aniversara din acest an vor fi donate Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor la Olimpiada Paralimpica de la Rio 2016. Lansat in anul 2005, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor se numara printre primele maratoane cu o componenta caritabila dedicata in special companiilor. In toate editiile, datorita traseului solicitant, care imbina asfaltul cu drumul forestier, maratonul a beneficiat de prezenta a numerosi alergatori profesionisti, dar si amatori, iubitori de miscare.Sportivi paralimpici

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)2015 este un an special pentru maraton. Se implinesc 10 ani de la editia din 2005 de cand Maratonul DHL Stafeta Carpatilor a fost o rampa de lansare in competitiile de acest gen pentru multi participanti individuali, dar si o buna ocazie pentru companii sa sustina. prin echipe, atat sportul cat mai ales cauza sociala. Pentru a celebra prima editie, am lansat clubul “Primii 10” prin intermediul caruia vrem sa le recunoastem meritele alergatorilor care au fost alaturi de noi inca din 2005 si sa devina un exemplu prin faptul ca au ales sa faca din hobby-ul lor o meserie”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Gabriela Constantin (32 de ani), jucatoare de tenis de masa si campioana nationala, Alex Bologa (18 ani) primul judoka complet nevazator si Petru Ifrosa (34 de ani) jucator de tenis de masa si campion national sunt ambasadori ai Maratonului DHL Stafeta Carpatilor si o parte dintre sportivii care vor reprezenta Romania la Olimpiada Paralimpica de la Rio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.