DHL va dona fondurile stranse la Maratonul Stafeta Carpatilor catre Salvati Copiii

DHL_ Alin Petrache, Monica Iagar, Monica Rosu, Daniel Kearvell, Violeta Beclea si Andi MoisescuDHL Express Romania, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, va organiza pe 21 iunie, la Poiana Brasov, cea de-a cincea editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Editia din acest an a maratonului se va desfasura pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, formele alternative de participare fiind echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare) sau individual. Participantii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Varsta minima de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor si 18 ani pentru cei DHL_Maraton_Stafeta_Carpatilor_2014care concureaza individual. Pentru alergatorii sub 18 ani participarea este gratuita. Peste 1.000 de participanti sunt asteptati la start, la proba de maraton sau la stafeta.

Daniel_Kearvell_Director_General_DHL_Express_RomaniaMaratonul DHL Stafeta Carpatilor este deja un clasic al competitiilor din Romania, un eveniment cu traditie, iar multi alergatori cu experienta au avut prima alergare oficiala în cadrul acestui maraton. De asemena, Maratonul DHL a fost primul eveniment de acest gen organizat în Romania. Sunt foarte încantat sa anunt reluarea oficiala a  evenimentului si sper ca înscrierile sa fie pe masura entuziasmului meu si al alergatorilor din Romania”, a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express Romania.

Evenimentul este dedicat alergatorilor profesionisti, companiilor din Romania si publicului larg, scopul maratonului fiind, ca in fiecare an, strangerea de fonduri ce vor fi donate unei organizatii caritabile. Anul acesta DHL va sustine proiectul “Educatie si Informare impotriva consumului de droguri”, al Organizatiei Salvati Copiii Romania.

Andi_Moisescu_Presedinte_Salvati_Copiii_RomaniaColaborarea dintre DHL si Salvati Copiii este una de bun augur, pe care o salut. Fondurile stranse din participarea la maraton vor fi investite in programul dedicat sanatatii tinerilor si informarii lor impotriva consumului de droguri. In acest an, Salvati Copiii isi propune sa informeze peste 8000 de elevi si studenti din 120 de scoli din Bucuresti si alte 12 judete, printre care si Brasov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor”, a declarat Andi Moisescu, Presedinte Salvati Copiii.

Pentru inscrierea in competitie, toti cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul www.maratondhl.ro  pana la data de 6 iunie pentru completarea formularului de inscriere.

Taxa de participare este de 115 lei pe membru de echipa – pentru companii si 90 lei de participant – pentru persoane fizice.

In cele patru editii anterioare, Maratonul DHL s-a impus ca un eveniment de notorietate, numarul alergatorilor fiind de peste 2000, in timp ce, mai mult de 80 de companii importante si-au aliniat echipe proprii la start. Fondurile stranse au depasit 60.000 de euro si au fost donate unor ONG-urilor dedicate copiilor suferinzi sau aflati in dificultate: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi – Familia, Fundatia Light Into Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.