DIM SOFT: Carti noi pentru 8500 de elevi, prin Caravana “Ai Parte De Carte”

Caravana DIM SOFT “Ai Parte De Carte” si-a incheiat traseul prin tara, dupa ce a parcurs peste 2000 de km pentru a dona carti in scoli si biblioteci din judetele Tulcea, Vaslui, Gorj si Hunedoara. Peste 8500 de elevi si 24 de biblioteci scolare si publice din patru judete ale tarii au fost beneficiarii campaniei Dim Soft “Ai Parte De Carte”. Zone defavorizate din Romania au fost dotate cu 22.000 de carti incluse in programa scolara. Caravana s-a oprit in 5 localitati din judetul Tulcea (Topolog, Babadag, Sarichioi, Isaccea, Tulcea), 5 localitati din judetul Vaslui (Ciocani, Bacani, Laza, Tanacu, Vaslui), 6 localitati din judetul Gorj (Polovragi, Danesti, Lelesti, Ceauru, Sambotin si Targu Jiu) si in alte 6 localitati din judetul Hunedoara (Aninoasa, Petrosani, Perila, Petros, Bacia si Deva).

“Suntem foarte bucurosi de rezultatele acestei campanii si de faptul ca aceste carti au ajuns acolo unde era nevoie de ele. Mesajele primite in urma caravanei de la beneficiarii acestei donatii ne incurajeaza sa continuam  seria de actiuni prin care dorim sa ne implicam activ in sprijinirea copiilor, un alt proiect in desfasurare fiind descoperirea, educarea si indrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanta“, a declarat Mircea Sandulescu, Director general DIM SOFT.

Prin intermediul Caravanei “Ai Parte De Carte”, carti de literatura, istorie si cultura scrise de autori romani celebri precum Mihail Sadoveanu (Fratii Jderi), Ionel Teodoreanu (La Medeleni), Ion Luca Caragiale (Teatru), Zaharia Stancu (Satra), Marin Preda (Intalnirea dintre pamanturi), Eugen Barbu (Principele) vor completa fondul insuficient de carte din biblioteci scolare si publice din Romania.

Caravana “Ai Parte De Carte” si-a propus sa imbogateasca fondul de carte din bibliotecile publice din Romania si sa sprijine accesul la cultura si educatie al elevilor din zonele defavorizate, cu precadere rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.