Directioneaza 2% spre programul NICIODATA SINGUR, pentru sustinerea batranilor nostri

De peste 5 ani, voluntarii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei sprijina saptamanal zeci de batrani singuri (care se deplaseaza greu sau care au dificultati materiale), in cadrul proiectului NICIODATA SINGUR. Tinerii, varstnicii si intreaga comunitate au de castigat din aceasta intalnire intre generatii – viata varstnicilor capata un nou sens atunci cand acestia nu se mai simt abandonati si izolati, iar voluntarii castiga experienta, respect si apreciere si se simt impliniti alaturi de noii lor prieteni.

Peste 200 de voluntari se dedica anual pentru sustinerea programelor sociale si educationale ale Fundatiei. Majoritatea sunt implicati direct in activitatile operationale ale proiectelor Niciodata Singur si Centrului Comunitar Generatii, avand un program saptamanal regulat. Altii isi ofera serviciile in beneficiul programului Tinere Talente si altor proiecte.

Directioneaza cei 2% din impozitul pe venit catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, pentru a aduce culoare in orizontul intunecat al batranilor care au nevoie de incurajare si prietenie. Fondurile obtinute de stat prin mecanismul 2% vor fi alocate, in totalitate, programului Niciodata Singur.

Pentru completarea formularelor necesare, click Aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.