DISCOVERY a lansat initiativa globala „RISE, prin care sustine emanciparea in 20 de tari  

Victoria-Davies-SVP-Country-Manager-Discovery-CEEDiscovery a lansat initiativa globala „RISE”, care se concentreaza pe reducerea inegalitatilor si sustine emanciparea in mai multe tari de pe glob, prin colaborari cu organizatii locale si internationale specializate in facilitarea accesului la nevoile umane de baza.

Sustinut de un nou parteneriat cu organizatia Salvati Copiii, RISE se adreseaza unui numar de 10 milioane de oameni din 20 de tari identificate ca fiind vulnerabile si va contribui prin programele de educatie si mobilitate sociala in comunitatile unde angajatii Discovery isi desfasoara activitatea; telespectatorii vor fi, de asemenea, invitati sa ia parte la aceasta initiativa.

 Proiectul isi propune sa genereze implicare din partea acestora, dar si sa creasca gradul de constientizare asupra cauzei pe care compania o sustine la nivel global si a brandurilor Discovery. In acest context, activitatile desfasurate de Discovery se concentreaza pe localizarea anunturilor de interes general, pe diseminearea informatiilor pe retelele sociale si pe crearea unor platforme care sa ii indemne pe oameni la actiune. Toate acestea sunt coordonate cu eforturile depuse de sute de angajati din cadrul companiei, care lucreaza pentru a sprijini educatia, indiferent de varsta, din copilarie pana la maturitate. 

De la dezvoltarea gandirii critice, alfabetizare sau programe matematice, la training-uri de dezvoltare a abilitatilor socio-emotionale, RISE urmareste sa ofere familiilor cele necesare pentru dezvoltarea potentialului, nu doar pentru supravietuire. 

„Suntem constienti de faptul ca traim intr-o perioada in care se fac numeroase nedreptati, iar pentru a incheia acest ciclu si a dezvolta capacitatile care contribuie la progresul nostru, trebuie sa investim in parteneriate publice si / sau private. Discovery are privilegiul si responsabilitatea de a asigura instrumentele necesare schimbarii, nu doar de a contribui la constientizarea problemelor cu care ne confruntam”, a declarat Victoria Davies (foto), General Manager pentru Discovery in regiunea CEEMCA (Europa Centrala si de Est, Tarile Mediterane si Asia Centrala).

Ca parte a programului RISE, Discovery lanseaza, de asemenea, „Talent Unlimited” – pentru a ajuta persoanele care se confrunta cu inegalitati sociale sau cu o lipsa de educatie formala si ofera oportunitati de dezvoltare in cadrul Discovery. Talent Unlimited va lansa o serie de zile dedicate carierei, workshop-uri, programe de mentorat, stagii de practica si locuri de munca pe termen lung in cadrul companiei in peste 14 tari, printre care Marea Britanie, Germania, Polonia, Mexic, Argentina si China.

De asemenea, misiunea RISE se va regasi si in ziua internationala a voluntariatului din cadrul Discovery, IMPACT Day – in  care compania isi propune sa faciliteze accesul catre progres, prin sustinerea unor proiecte care ofera un viitor mai bun pentru oameni si planeta. De asemenea, compania va invita consumatorii si partenerii sa se alature initiativei RISE, pentru a maximiza impactul acestui efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.