DISCOVERY sustine 150 de copii si familiile lor sa aiba un trai decent, prin Salvati Copiii

Discovery RISE_Save the ChildrenDiscovery a demarat, prin initiativa „RISE” (Reducing Inequality and Supporting Empowerment), o campanie globala axata pe reducerea inegalitatii si sprijinirea comunitatilor defavorizate de pe glob.

Ca raspuns la pandemie, Discovery va incuraja donatiile catre fondul local de ajutor impotriva COVID-19 al organizatiei Salvati Copiii Romania.

Fondurile vor fi alocate resurselor fundamentale unui trai decent, cum ar fi mancarea, bunurile care acopera necesitatile de baza, obiecte pentru igiena, precum si dezvoltarea resurselor educationale, pentru 150 de copii si familiile acestora.

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/„Perioada pe care o traversam este extrem de dificila si am ales sa depasim aceasta criza cu cele mai puternice arme pe care le avem la indemana: forta si influenta brand-ului Discovery la nivel global. Platforma RISE se concentreaza pe colaborarea cu organizatiile locale care dezvolta proiecte de mobilitatea sociala, faciliand accesul la nevoile umane de baza. Ca parte a sprijinului nostru pentru Salvati Copiii Romania, Discovery va face o donatie in numele companiei si, in plus, ne asumam misiunea de a fi o punte de legatura intre persoanele care doresc sa contribuie cu donatii individuale si organizatie, prin intermediul site-ului RISE. Sumele astfel colectate vor fi redirectionate catre un fond local de ajutor COVID-19, prin care familiilor vulnerabile li se vor acoperi nevoile de baza, educatie si asistenta medicala”, a declarat Anca Amariei, PR & Internal Communications Manager Discovery CEEMCA (Europa Centrala si de Est, Tarile Mediterane si Asia Centrala).

Puteti ajuta un copil sa isi continue studiile, sa ii protejati pe copiii care locuiesc in medii vulnerabile si sa sprijiniti familiile care si-au pierdut veniturile. Prin donatia dumneavoastra veti:

  • Oferi pachete cu produse de igiena si alimente de baza copiilor, femeilor si familiilor vulnerabile.
  • Ajuta Salvati Copiii sa digitalizeze materialul educational pentru parinti si programele de protectie a copilului.

Parteneriatul global al Discovery cu Save the Children urmareste sa sprijine programele de educatie si mobilitate sociala din intreaga lume si va ajuta 10 milioane de oameni in urmatorii patru ani, in cele 22 de tari identificate ca fiind vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.